Отзиви от популярни диетични програми за доставка на храна

Услугите за доставка на диети са по-популярни от всякога. Заетите диети откриват, че е по-лесно да се доставят хранения за отслабване, отколкото да се готви за хранене, угодно на храната у дома. Но не всички хранителни програми за отслабване са подходящи за всеки тип диета. Сравнете вкусовете на храната, разходите и услугите за отслабване, осигурени от всяка компания за хранене на хранене, преди да направите своя окончателен избор.

Как да намерим най - добрия план за доставка на диети

Дейвид Якъл / Източник на изображението / Гети изображения

Преди да се регистрирате за план за хранене за хранене, задайте тези критични въпроси за цената на храната, качеството на храната и хранителните стандарти, на които се основава програмата, за да намерите най-добрата услуга за доставка на храна за вас.

BistroMD доставка на храна

BistroMD

Службата за доставка на храна BistroMD доставя замразени ястия с високо качество. Хранителната наука има смисъл. Процесът на поръчки е прост и сайтът е лесен за навигация.

Теглене на тегло

Мерилин Волан / EyeEm / Гети изображения

Уважаемата програма за наблюдатели на теглото развива система WW Fresh за доставка на храна, налична в някои области. Други услуги за доставка на храна може да предоставят информация за теглото на наблюдателите за техните продукти. Можете също така да купите продукти за теглене на тегло, приготвени на много супермаркети, за да подкрепите плана за теглене на тегло .

NutriSystem

NutriSystem

Nutrisystem е една от най-популярните програми за диетично хранене - особено за новите dieters. Много диети ще се радват на храната на Nutrisystem, но не на всички. Те имат замразени вечери, достъпни чрез избора Ви Уникално, но другите опции са стабилни. Храната обикновено е силно преработена. Докато може да отслабнете, в края на диетата може да не сте се научили да правите добри хранителни избори.

Програма за хранене за хранене

Диета за движение

Diet-to-Go предлага предварително направени, напълно приготвени ястия на хора, които се опитват да отслабнат, хора, които се опитват да ядат по-здравословна диета или хора, които просто искат удобството на приготвените храни. Те също имат нисковъглехидратна диета за хранене . Храната е отлична и програмата е удобна и рентабилна.

Джени Крейг програма за отслабване

Джени Крейг

Джени Крейг е една от най-популярните програми за диетични храни. Можете да използвате услугата "Джени Крейк", за да им бъде доставена храната, докато получавате индивидуална поддръжка по телефона или чрез видеочат. Тази помощ замества типичната програма на Джени Крейг за вземане на храна в местен център и среща на живо с вашия консултант.

Veestro растение базирани доставка храна

Veestro

Ако търсите вегетарианска или вегетарианска програма за доставка на храна, Veestro предлага богат избор от растителни ястия за подобряване на здравето и загуба на тегло. Качеството на храната е много добро и вкус. Използват основни органични съставки и консерванти. Храната не е силно обработена. Те имат вариант без глутен. Храната се доставя замразена, което е недостатък, ако пожелаете за пресни зеленчуци.

Диета за доставка в South Beach Диета

Диета от Южен бряг

Ако използвате " South Beach Diet", можете да изберете да използвате услугата за доставка на храна. Те са го разширили, така че да можете да го използвате във всяка от трите фази на диетата. Храната е подготвена да изпълнява насоките на американската сърдечна асоциация за натрий. Съдържанието на захар също е ограничено и храната е проектирана да бъде ниско гликемична. Храната се изпраща замразена.

Медифаст план за отслабване

Medifast

Много dieters използват Medifast, когато те имат много тегло да губят, или когато те искат да отслабнете бързо. Планът Medifast 5 & 1 включва пет 100-калорични закуски и едно постно зелено ястие. Можете да направите всички ястия със свои собствени съставки или да си приготвите готови продукти. Те са стабилни вместо рафтове, а не замразени. Като цяло, храната вкусове е приемливо, но не е страхотно.

Направете своя собствена храна за доставка у дома

JGI / Jamie Grill Blend Image / Гети изображения

Няма пари за скъпа услуга за доставка на дома? Няма проблем. Използвайте поетапно ръководство, за да научите как да подготвите здравословното хранене за една седмица само за един час. Получавате предимствата на опаковани ястия, без да имате високи разходи или неприятности.