Мари Уинсър направи Пилатес име на домакинство

Winsor Пилатес е едно от най-разпознавателните имена в света Пилатес. Разработена от професионалния пилатес инструктор Мари Уинсър, Winsor Пилатес е известен с линията си на DVD за загуба на тегло, извайване на тяло и коремни тренировки, както и за множество рекламни материали, които буквално издигнаха Пилатес в домашно име, когато се появиха в национален мащаб.

Преди пускането на тази марка Пилатес съществуваше в относителна неизвестност.

Кой е Мари Уинсър?

Мари Уинсър е един от най-известните и известни учители по пилатес в цял свят. Тя е добре известна с нейните Winsor Pilates infomercials, широка гама от видеоклипове, книги, както и като един от най-добрите пилатес обучители за холивудски знаменитости. Мари е сред многото бивши професионални танцьори, които са станали учители по пилатес. Сертифициран инструктор по пилатес, Мари учи с Романа Кряноваска, един от старците на Пилатес . В момента Мари учи в Лос Анджелис, където има две студия и, разбира се, произвежда многобройни DVD за Winsor Пилатес. Мари Уинсър е говорител на АЛС, с която е диагностицирана през 2013 г. Въпреки болестта си, тя продължава да преподава и представя Пилатес на студиа и учители по цял свят.

Формулата на Уинсор Пилатес

Сред многото предимства на Пилатес, загуба на тегло и тонизиране на тялото са сред най-популярните.

Това е арена, в която линията на Winsor Пилатес е превъзхождала. Макар че тя е обучена в пилатес, Мари Уинсър избутва плитките на Пилатес, за да гарантира, че тренировките на Уинсор Пилатес се фокусират върху подрязването и оформянето на тялото. За тази цел тя разработи формула, която тя нарича "динамична последователност". Уебсайтът на Уинсор Пилатес казва, че динамичното секвениране е "комбинация от упражнения, извършени по определен ред и ритъм, за да се постигнат максимални резултати".

Уинсор Пилатес е създал повече от 30 видеоклипа и DVD-та от Пилатес. Сред тях са пилатес матови видеоклипове, пилатес тренировки с оборудване (като магическия кръг ) и много целеви заглавия, като "Отслабване", "Ab Sculpting", "Горно тяло скулптуриране" и "Bun & Thigh Sculpting". Видеоклиповете на Winsor Пилатес често се популяризират като DVD / пакети за оборудване.Някои от пакетите предлагат до 5 DVD диска и скулптурен кръг на Winsor Пилатес (магически кръг).

За кого е Пилатес Уинсор?

Ползите и приложенията на метода Пилатес са широки. Ако сте начинаещ, който се интересува от внимателна техника на Пилатес или ако работите с Пилатес като рехабилитационен инструмент, Winsor Pilates може да не е за вас. Това са видеоклипове, вдъхновени от Пилатес. Те предлагат някои насоки за привеждане в съответствие и упражнения . Въпреки това, ако търсите традиционна работа с Пилатес или допълнителна подкрепа, може да ви бъде по-добре да получите основите си чрез класа или по една сесия.

Чат с Мари Уинсър

На конференцията за йога през 2006 г. Мари говори за Пилатес и нейния подход. Това, което каза тя, е просто да се забавлява, и че човек трябва да се чувства енергично от тренировка. Тя каза: "Ако след вашите уроци сте просто уморени и искате да легнете, направете нещо друго!".

Редактирано от Алиша Унгаро от Реал Пилатес