Пилатес Упражнение за хора с наднормено тегло и плюс размер

Ако сте с наднормено тегло или просто голям човек, упражнението може да бъде смущаващо, а тренировъчният клас още повече. Добавете към това репутацията на Пилатес за създаване на постно тяло и може да мислите, че всички в клас Пилатес ще бъдат гъвкави, тонизирани и тънки и няма да се впишат. За щастие това е само един от митовете за Пилатес . Пилатес всъщност е подходящ за хора с големи размери.

Ползи

Хора от всякакви размери, форми и възрасти вземат курсове по пилатес. Те са там, както бихте били, да се възползвате от многото предимства на Пилатес .

Сред значителните предимства на Пилатес за плюс размер и хора с наднормено тегло е, че увеличава силата и координацията на мускулите на ядрото на тялото - тези, които поддържат гръбначния стълб и органи.

Когато сърцевината е силна, подобряването на равновесието и позата се подобряват, облекчавайки стреса на ставите и мускулите. Това е една от причините Пилатесът често се препоръчва и за болки в гърба . Повишената гъвкавост, мускулен тонус и баланс не могат да се поучат.

Пилатес упражнения Fit Плюс размер хора

Пилатес упражненията се извършват на рогозка или на различни видове пилатес оборудване. Така или иначе, мат или оборудване, упражненията Пилатес обикновено се лекуват, седнат и понякога коленичат. Тези позиции правят упражненията на Пилатес подходящи за по-големи хора, които може да не са склонни да се чувстват дълго време или в системи за упражнения, които изискват много промени в теглото.

В допълнение, упражненията на Пилатес могат да бъдат променяни за различни нива и физически нужди. Опитен инструктор ще може да настрои мат упражнения и / или настройка на оборудването, за да ви помогне постепенно да подобрите силата и издръжливостта, като си проправите път към упражненията на Пилатес.

Ако сте значително наднормено тегло или много висок, може да искате да започнете с частен урок.

Това ще позволи на вашия инструктор да намери най-добрите модификации и подпори за вас. Той също така ще помогне на инструктора да предложи курсове и да ви овладее с упражненията и оборудването.

Пилатес оборудване за хора с наднормено тегло

Ако сте загрижени за размера си по отношение на пилатес оборудване като реформатор , кула или стол Пилатес. Не бъди. Професионалното пилатес оборудване е много здраво. Говорим за тежко дърво, метал, здрави пружини, кожени каишки. Пилатес оборудване ще те държи, дори ако е страшно изглеждащо. Това не е задължително да е вярно за оборудването на Pilates, направено за домашна употреба. И може да намерите студио Пилатес, което не е инвестирало в добро оборудване, но това би било рядък случай.

Удобство в студиото

Студио Пилатес трябва да бъде място, където се чувствате добре дошъл. Ако опитате и не се чувствате добре, струва си да опитате отново. Студията могат да имат много различни "вибрации". Ако имате притеснения относно размера си, обадете се в студиото и говорете със собственика или инструктор. По този начин те могат да ви успокоят или да ви уведомяват дали не могат да работят с вас по някаква причина. Ако получите рецепционист и не се чувствате сигурни с отговорите си, помолете да ви се обадят инструктор или собственик на студио.

Бележка за тренировките на Пилатес: Вие ще чуете много за издърпването на коремните мускули или за засмукване на корема. Ако имате допълнителна тежест в средата, която няма да изглежда много драматична. Това е добре. Изглежда, че не е така. Вие ще можете да го почувствате и опитен инструктор ще разпознае ефектите от вашата работа, както е отразено във вашата подредба и как се движите в упражнение.

Плюс Размер тренировка дрехи

Пилатес не е трудно да се обличаш. Тениските и изпотяванията са добре, стига те да не разкриват твърде много и да позволяват на инструктора да види тялото ви. Но тренировъчното облекло може да бъде по-забавно от това.

Пилатес и отслабване

Въпреки нашата национална мания за отслабване, не всеки голям човек иска да отслабне или дори трябва да отслабне. Въпреки това, Пилатес много подкрепя загубата на тегло. За най-добрите резултати за отслабване комбинирайте Пилатес с кардио тренировка и подходяща диета за отслабване .