Какво трябва да знаете преди да купите пилатес магически кръг

Как да изберем пилатес пръстен

Магическият кръг е инструмент на Пилатес, създаден от основателя Йозеф Пилатес, който има за цел да помогне на практикуващите да намерят своя център. Той се нарича още фитнес кръг, пръстен за упражнения и фитнес, но "магическият кръг" все още е предпочитаното име в рамките на Пилатес. Говори се, че Джоузеф Пилатес направи първия магически кръг от пръстена на буре.

Това е предназначено като вторична подложка, а всички упражнения на Пилатес могат да се извършват без магически кръг. Но тъй като те са леки и евтини и имат разнообразни цели в практиката на Пилатес, те са се превърнали в популярни подпори. Как можете да изберете кой магически кръг е подходящ за вас и да се научите да го използвате правилно?

Какво е магически кръг?

Пилатеският магически кръг е пръстен, обикновено изработен от гъвкав метал или каучук, с диаметър около 13 инча, с малки подложки от двете страни. Той осигурява лека до умерена съпротива при упражнение. Тя също така дава на тялото обратна връзка за това кои мускули се използват. Магическият кръг не е предназначен да осигури голямо предизвикателство за съпротива. Потребителите не трябва да избират един и да се опитат да го смажат заедно (въпреки че това обикновено е първият наклон). Вместо това, опитайте Пилатес магически кръг упражнения, като изправяне на крака или ръцете назад .

Колко съпротива имате нужда от пилатес пръстен?

Гъвкавият метал е най-разпространеният материал за магически кръгове.

Има някои, които са всички гуми, но каучуковите модели са склонни да бъдат по-меки или твърде "гъсти". Ако сте по-силен човек, който иска мускулно предизвикателство, тогава няма да искате гумен пръстен или дори една от "лативните" версии на метала. Ако целта ви е леко съпротивление и по-ориентирано към поставяне на тялото, тогава по-лекият пръстен може да бъде перфектен.

Преносимост спрямо устойчивост

Магическите кръгове са идеални за пътуване . Те не тежат много, лежат на плоскост и заемат малко място в багажа ви. Ако търсите пръстен за упражнения, който ще застане до голяма степен на употреба (например за студио), тогава ще искате обикновен метален пръстен.

Получете подложки отвътре и отвън

Беше, че имаше тампони само от външната страна на кръга. По-новата тенденция е да се поставят подложки от вътрешната страна на пръстена, което ги прави по-гъвкави. Упражнение като дъгата , например, когато стабилизирате пръстена с натиск от вътрешната страна, е много по-лесно с тампони.

Как да купя магически кръг

Най-доброто място да започнете е да питате вашия пилатес инструктор или да тествате, че вашето студио е на разположение. Ако решите да купите някой, може да си струва да го получите в магазин, където можете да го изпробвате и да се почувствате за него. Можете също така да купите магически кръгове онлайн.