Как работи председателят на Wunda

Пилатес стол е оборудването, проектирано от основателя

Столът Пилатес, наричан още стол за столове или нисък стол, далеч не е новодошъл на блока. Той винаги е бил част от всяко напълно оборудвано студио Пилатес и е създаден от самия Джоузеф Пилатес. Напоследък столовете получават нов облик, като се преместват в основния поток и губят статута си на една от "мистериозните" машини на Пилатес.

Столът като традиционно оборудване за пилатес

skynesher / Е + / Гети изображения

Подобно на реформатора , столът Пилатес е друг от машините за съпротива на Джоузеф Пилатес . Столът на Пилатес е основно кутия с едната страна, която може да бъде притисната надолу срещу съпротивлението на пружините, като голям педал. Понякога педалната част е разделена на две части, които могат да се обработват независимо.

Традиционно, столовете на Пилатес са изработени от дърво, с подплатена горна част и педал. Оригиналните столове, които Джоузеф Пилатес проектираха, всъщност направиха двойно дежурство като мебели, превръщайки се в столове.

| Повече ▼

Председателят на Пилатес се развива

През последните няколко години някои от големите производители на пилатес оборудване, като Peak Pilates, Balanced Body и Stott Pilates, въведоха леки, опростени версии на стола. Тези нови столове, със спортни имена като MVe и EXO стола, имат за цел да изкарат стола от категорията "специално оборудване в студиото" и да се включат в употреба. Те се продават на студиа и гимнастически салони, както и лесно да се движат и съхраняват парчета от уреди за домашно упражнение.

Столът за пиаца на Малибу Пилатес също е голям хит на пазара на домашно оборудване. Този стол не е толкова здрав, колкото останалите, но получава добри рецензии и е по-евтин

| Повече ▼

Упражнения на председателя Пилатес

Въпреки че основният дизайн е прост, има безброй упражнения, които могат да се изпълняват на стола Пилатес. Той е отличен за укрепване на основните мускули, разбира се, както и на ръцете и краката.

Упражненията се извършват лежи, седнат и стоящи на стола, както и от позиции към страните на стола. Човек може да очаква много стабилност и гъвкавост на стола. Това наистина е свидетелство за изобретателността на метода Пилатес, за да видите колко упражнения могат да се правят на стола Пилатес.

Пилатес Wunda стол тренировки

Предполага се, че столът на вълна е получил името си, защото това прави чудеса. Моят опит е, че го прави. Столът се използва често за упражнения със силна сила и равновесие, а класове за начинаещи са налице.

Един клас винаги е най-доброто място да започнете. Но след като получите работно разбиране за основните принципи на движението на Пилатес, столът може да бъде чудесно допълнение към вашето рутинно упражнение. При цена от 700 до над 1000, те не са евтини, но те са полезни.

Прочетете къде да закупите пилатес оборудване . Много от производителите предлагат и DVD за домашно обучение.

| Повече ▼

разкриване

Съдържанието за електронна търговия е независимо от редакционното съдържание и можем да получим компенсация във връзка с покупката на продукти чрез връзки на тази страница.