Пилатес за мъже

Защо Пилатес е добър тренировка за фитнес за мъже

Дали Пилатес е полезен за мъжете? Помислете за това: Пилатес е започнат от мъж, Йосиф Пилатес ; това е тренировъчно средство за елитни спортисти, мъже и жени, повече от 50 години; и мъжете са изиграли известна роля като инструктори и организатори на метода Пилатес през цялата си история.

Макар че мъжете винаги са били част от сцената на Пилатес, нарастването на популярността, което Пилатес се е радвало през последните години, е задвижено до голяма степен от вълна от жени участници и инструктори, оставяйки някои с впечатлението, че методът на Пилатес е повече за Дами.

Пилатес е една от най-бързо развиващите се фитнес тенденции в света, а мъжете определено се възползват от много ползи от Пилатес.

Защо Пилатес работи добре за мъжете

Якост , гъвкавост, равновесие, равномерно развитие и ефективни модели на движение - всички са отличителни белези на обучението по пилатес и са изключително важни за фитнес за мъжете. Интегративният компонент на Пилатес може да бъде особено полезен за мъжете, чиито тренировки често наблягат на подхода за частично развитие на мускулното развитие, каквото се случва при вдигането на тежести.

Пилатес, от друга страна, подчертава преместването от центъра на тялото, електроцентралата и развиването на якост в дълбоките мускули на центъра, за да стабилизира багажника и да защити гърба. Този вид основно обучение прави Пилатес отлична техника за фитнес цялостно тяло, както и основа за кръстосано обучение с други видове спорт и упражнения.

Повишаването на гъвкавостта е цел, която Пилатес се справя по начин, по който мъжете често се чувстват комфортно.

Пилатес работи за функционална фитнес . Това е способността да има силата, равновесието и гъвкавостта, която позволява на човек да се движи в ежедневните задачи с благодат и лекота. За тази цел упражненията на Пилатес се стремят да увеличат гъвкавостта и обхвата на движение , но няма да откриете какви видове пайети в Пилатес може да намерите в гимнастиката или йога.

3 съвета за мъже, които са нови за Пилатес

Най-добрият начин да започнете да учите за Пилатес е да вземете класове . Може да откриете, че жените превъзхождат мъжете доста. Докато демографските промени се променят, вероятно ще трябва да се справите с малцинствения пол, затова бъдете предупредени.

Използвайте следните статии, които ви помагат да намерите и да се подготвите за първия си пилатес клас:

Няма нищо по-различно по отношение на обучението по пилатес за мъжете, особено в началото. Методът Пилатес е еднакъв за всички. Разработена върху мъжко тяло и преподавана от мъже и жени, Пилатес се основава на здравословни принципи на движение за човешкото тяло като цяло. Мъжете могат да открият, че техните мускули са малко по-строги от женските, особено в бедрата и hamstring, но упражненията могат лесно да бъдат променени, за да могат тези области да се простират постепенно. Промяната на упражненията е обичайна практика в Пилатес, което му позволява да отговори на разнообразни потребности на практикуващите.

Пилатес е практика на тялото / ума, като част от упражнението е да привлече вниманието и вниманието на всяко движение. По същия начин изискването за привеждане в съответствие и основното обучение, което излиза извън повърхностните мускули, изисква по-финно внимание и микрорегулиране, отколкото някои мъже се използват за намиране в клас на упражнения.

Няма кой да е от отношението "справедлива власт", от което хората биха могли да свикнат от фитнес зали. Това често става най-очевидно, когато работите с оборудването на Пилатес , което, въпреки че е съпротивление, не е предназначено да бъде преуморено. Всъщност, понякога най-леката настройка на част от оборудването, като реформатора , е най-трудната за основните мускули. В Пилатес контролираното, добре подравнено движение е билетът за по-дълбоко ниво на годност.

Пилатес ресурси за мъже