Как да се храним с ниско съдържание на въглехидрати в Burger King

Burger King е вторият по големина хамбургер ресторант за бързо хранене, така че често е удобен. Но как се подрежда по отношение на предложенията за онези от нас, които режат въглехидрати? Ето как да намерите пътя си около менюто на Бъргър Кинг (BK) .

Намерете информация за въглехидратите

В Burger King има хранителна информационна брошура, но няма да ви разкаже за потребителски опции, като поръчване на бургер без бухал. Но част от тази информация е достъпна онлайн:

Хранителна информация : Информация, включително въглехидрати, за всички стандартни елементи от меню Burger King. За съжаление, няма начин да се разкаже за отделните компоненти. Макдоналдс прави това и това е много полезно. Може да се досетите за подправките, като разгледате инструмента на Макдоналд.

Поръчайте бургери

Очевидно е, че поръчването на хамбургери без коктейл е начинът да отида. Ще получите бургера в пластмасов контейнер с повечето от подправките. Както и в много други места, майо изглежда да се счита за подправка за кок, а не за бургера, и няма да го получите, освен ако не го поискате. Може да се наложи да поискате нож и вилица да отидете с него. Хамбургерите имат нулеви въглехидрати, но някои от подправките имат въглехидрати. Освен че кетчупът има 3 грама въглехидрати и майонезата нула, БК не дава информация за подправките.

Други сандвичи

Най-добрият залог на други сандвичи е Tendergrill пилешки сандвич без коктерата при 3 грама въглехидрати. Ако получите Веги Бъргър без котка, това ще ви струва 19 грама въглехидрати, а останалите сандвичи се издигат оттам.

Салати

Салатите в БК са, за съжаление, малко разочароващи. По-специално, последният път, когато ги проверих за страничните салати, бяха почти изцяло айсберг марули. Тънък парченце домат и няколко малки моркови допълват "Градината салата". Основата за салатите за хранене беше малко по-добра, тъй като имаше и най-питателната романова маруля.

Единствената опция за салати с ниско съдържание на въглехидрати е салата от тиганска пилешка градина, при 8 грама нетен въглехидрат (без да се брои превръзката и да се прескочат крутоните). Пилешката салата Tendercrisp има 23 грама нетни въглехидрати, защото пилето е опечено.

Превръзките, както винаги, съдържат широк спектър от въглехидрати. Най-добрият е ранчото Обличане на 2 грама въглехидрати на пакет. НЕ получавайте мазнината без мазнини, тъй като тя съдържа

15 грама захар! Кремообразният цезар и леката италианска превръзка също могат да направят разумни избори, съответно на 4 и 5 грама. И не е нужно да използвате цялото нещо, разбира се.

Страни и десерти

Единствената реална възможност е Fresh Apple Fries (които не са пържени, BTW) на 5 грама нетни въглехидрати. Прескочете карамел соса, разбира се.

Ако просто искате да имате пилешко търг или две, те са малко над 2 грама въглехидрати. Изберете сос за потапяне в Ranch на 1 грам на контейнер.

закуска

Има няколко омлежени сандвичи, които можете да получите без бухалката, но в този случай няма информация за въглехидратите.

напитки

Очевидно вода, диета сода и кафе са нула въглехидрати опции (или почти така). Не се изкушавайте от заледеното кафе, с диета, разграждаща 66 грама въглехидрати. И вярвайте или не, шейкове отиват до 154 грама въглехидрати и 960 калории!

С грижи, случайно хранене в БК няма да наруши вашата диета, но там няма достатъчно хранене, което да го направи навик