Разбиране на Pilates Powerhouse

Powerhouse надминава ядрото на ядрото

Powerhouse е една от най-важните концепции в обучението по пилатес . През последните години терминът ядро ядро стана по-известен и се използва малко взаимозаменяемо с електроцентрала, но те не са съвсем същите. Нека да проучим различията и какво означава Powerhouse в Пилатес.

Какво представлява Powerhouse в Пилатес?

Зоната на електроцентралата на вашето тяло преминава от дъното на ребрата ви до линията на бедрата.

Той включва коремните мускули , ниските гръбначни мускули, тазовия под , мускулите около бедрата и глутените (задните мускули).

Powerhouse мускулите работят заедно, за да формират подкрепящ корсет за вашия багаж. Те се стабилизират, но създават и големите движения, които правим. И те дават на тези движения своята динамична сила. Джоузеф Пилатес подчерта тази област на тялото в програмата за обучение, която той е проектирал. Всички Пилатес се движат началото в електроцентрала.

Какви са основните мускули?

Основните мускули са част от мощния комплект, а използването на сърцевината е част от използването на вашата електроцентрала. Основните мускули са дълбоките стабилизатори като тазовия, псоа, мултифидуса и трансверсията на корема , между другото.

Но основните мускули не са големите движещи се като ректуса на корема или глутетите, които добавяме към групата, когато говорим за електроцентралата. Глутеус максимумът се използва не само при мощни движения, които изискват разширение на бедрото (скачане, катерене по стълби), но и мускул, който помага за създаване на таз наклон на таза.

Този постурален компонент е важен за постигането на неутралната тазова позиция, използвана в Пилатес. Традиционните пилатес учеха да използват притискане на гърба, за да завладеят глутетите в електрическата централа.

Използване на Powerhouse в Пилатес

Пилатес начинаещи трябва да мислят по отношение на използването на електроцентрала веднага. Това е електроцентралата, която ни дава енергия, стабилност, сила и контрол, за да се преместим в междинните и напреднали упражнения на Пилатес.

Развитието на мускулите на електроцентралата по балансиран начин ще доведе до най-бързо постигане на истинска фитнес.

Поставете си Powerhouse да работи с тези Pilates тренировки

Сега, когато знаете повече за електрическата централа, можете да кимите с разбиране, когато вашият инструктор Пилатес хвърля думата.