Пилатес оборудване в снимки

Галерия на голямо пилатеско оборудване за студио и дом

Тези снимки на оборудването Пилатес ще ви запознаят с основните " машини Pilates ", известни също като апарати. Това е оборудването, което най-вероятно ще се срещнете в студио Пилатес. Някои, като реформатора на Пилатес и стола Пилатес, се насочват към масовата употреба. Другите са малко по-специализирани.

1 - Барабана на Пилатес Ладер

Пилатес стълбищна бъчва. STOTT PILATES® фотография © Merrithew Corporation

Снимките в тази галерия представляват оборудване от някои от най-известните производители на оборудване от Пилатес, включително Balanced Body, Peak Pilates и Stott Pilates. Голяма част от това оборудване е традиционното оборудване на Пилатес. Опитах се да покажа класическия дизайн заедно със съвременните нововъведения. Също така съм включила демонстрация на снимка за всяко оборудване, така че да можете да го видите в действие.

Виж също Галерията на оборудването за малки пилати .

Един от най-добрите начини за укрепване на гръбначните мускули чрез упражнения за удължаване на гърба, валът на стълбата има много приложения.

По-вероятно е да се намери в студиото, отколкото като част от основната фитнес, барът на стълбата е уникално оборудване, което позволява относително безопасно експериментиране с набор от упражнения за флексия и удължаване на гърба. Също така е добър цялостен укрепващ агент.

Снимките тук са предоставени от Stott Pilates, но стълбата на стълбата е традиционно пилатеско оборудване. Той се използва за начинаещи чрез напреднали упражнения.

2 - Председателят на Пилатес

Пилатес стол в снимки Пилатедските столове, нови и стари. от Lower L: Гети изображения, (в) Пилатес, в) Пилатес

Пилатедският стол е традиционно парче пилатес оборудване, което печели в основната фитнес.

По-традиционните пилатски столове, като тези, които виждате в долната дясна част на снимката, напоследък претърпяват метаморфоза, тъй като столовете Пилатес стават популярни за дома и фитнес. Съвременните дизайни, подобно на MVe, изобразени в горната част на рамката на Peak Pilates, са по-леки и отразяват иновации като способност за натрупване и по-лесни пролетни промени.

3 - Реформаторът на Пилатес

Снимки на класически и преносими пилатес реформатори Пилатес Реформатор, класически и съвременни. отдолу L: жена на реформатор: fotolia, реформатори, класически и MVe (c) връх пилатес

Реформаторът Пилатес е традиционното пилатеско оборудване и любим стандарт в студиата на Пилатес.

Новите портативни модели за реформатора на Пилатес ги правят популярни за домашна употреба. На тази снимка виждате класическия дървен дизайн от Peak Pilates. И вдясно, новият им MVe сгъваем реформатор. Други компании предприемат подобни мерки, като създават леки, но здрави преносими и сгъваеми реформатори .

4 - Кулата Пилатес

Кулата Пилатес. оборудване: в) балансирано тяло, жени на кула - fotolia

Апаратурата на Пилатесската кула често е прикрепена към пилатите реформатори в студиата.

Снимките на оборудването показват пилатеските кули, направени от Balanced Body. Кулите могат да бъдат прикрепени към стена, както можете да видите в долния ляв ъгъл. Те също са често привързани към реформаторите на Пилатес, както виждате в класическия дизайн на дървения реформатор, и по-съвременния дизайн в горния десен ъгъл. Жената и нейният инструктор работят с кула, прикрепена към реформатор (производител неизвестен).

Кулата е вдъхновила някои нови проекти за домашна употреба, много от които се прикрепят към вратата. Новата кула в движение от балансирано тяло и пилатес стик са примери.

5 - Пилатес Кадилак или Трапезна маса

Пилатес Кадилак или Трапеза. по посока на часовниковата стрелка отляво: (c) Core Pilates NYC, (c) Пилатес Пик, (в) Балансирано тяло

Кадилакът често е капсула на челюстта, когато някой влиза в студио Пилатес. Това е най-доброто за добавяне на сериозно предизвикателство към вашата тренировка.

Някои хора имат кадилак, иначе познат като трап (маса), вкъщи. Но тъй като изисква много специфични за клиента инструкции, кадилакът се използва най-често в частни сесии в студиата на Пилатес. Понякога кадилакът е част от реформатор, който се превръща в мат.

Core Pilates NYC изпрати тази хубава снимка на жена, работеща на кадилак. Снимките на апарата са от Peak Pilates (горно) и балансирано тяло (по-долу). Вижте още кадилак упражнения в галерията за напреднали пилатеси .