7-те най-добри спускащи сандала за жени да купят през 2018 година

Дръжте краката си удобно след дълъг ден

Когато времето се затопли, е време да преместите обувките си за чифт сандали. Сандалите получават лош рап, защото са немощни и не осигуряват достатъчно подкрепа, но с днешния напредък в технологията не можете да получите само удобен сандал, можете да получите такъв, който изглежда добре и осигурява облекчение след часове на ходене.

Когато пазарувате за сандали за ходене, най-добре е да имате предвид няколко фактора: Вашите сандали ще се нуждаят от добра конструкция навсякъде, включително гъвкавост в предната част на крака и осигуряване на стабилност през midfoot и петата. Те трябва да осигуряват омекотяване, така че след дълъг ден в града да имате по-малко умора от краката и краката и да избягвате крехките ходила, които не осигуряват никаква подкрепа (съжалявайте за джапанките!). Изборът на сандали с ниска тока намалява натиска на предната част на краката и ви позволява да преминете през всяка стъпка от петата до петите лесно. Най-добре е да имате лента за петата, за да можете да използвате енергична крачка и да не ходите от вашите сандали, когато ходите надолу или правите тире, за да хванете влак. Тъй като лентите вероятно ще се разхлабят с износване, регулируемите ремъци са най-добри и дори по-добре, ако се приспособят на няколко различни места.

С тези функции можете да намерите сандали, подходящи за бързо ходене на закрито, навън на тротоара или на природни пътеки. Можете да се наслаждавате на здравословна разходка, обиколка на почивка или да прекарате дълъг ден в краката си. Тъй като ходещите сандали осигуряват по-голяма подкрепа от обикновените сандали, ще откриете, че цената може да бъде малко по-заблуждаваща, но никой не може да постави цената на комфорта. Тук най-удобните сандали за ходене за всички ваши нужди.

Ако имате високи арки, краката ви не могат да поемат удара на всяка стъпка, както и крака с нормална дъга. Така че ще искате сандал, който е омекотен и осигурява подкрепа на арката, а Finn Comfort Gomera прави точно това. Кракът ви дава голяма подкрепа за средната, средната и страничните арки и има анатомично излекуване. Обувките за краката са покрити с мек велур, който помага за поддържането на суха и свежа крака и може да се измие, ако се замърси или подуши. Той също има четири регулируеми ленти, за да ви осигури перфектната форма и да гарантира, че краката ви не се плъзгат напред, когато ходите. Височината на петата е 1,5 инча, а платформата е на 0,5 инча.

Този висококачествен сандал е ръчно изработен в Германия, така че има висока цена, но много рецензенти смятат, че цената си струва, защото те са издръжливи и удобни. Този модел е в дузина различни цветове, така че намирането на стил, който отговаря на вашите нужди е лесен.

Въпреки че всеки човек с плантарен фасциит може да има различни потребности, Birkenstock Arizona е изборът на избор от десетилетия. Плантарният фасциит е болезнено възпаление на влакнестата шнура на дъното на крака и петата. Докато може да намалите ходенето, докато се лекувате от него, се нуждаете от сандали, които няма да причинят по-нататъшно раздразнение или повторение, когато имате нужда да се разхождате.

Сандалите от Birkenstock Arizona осигуряват нивото на комфорт, от което се нуждаете, от плантарния фасциит, защото петата изглежда изравнява натиска и разпределението на теглото ви, позволявайки на краката ви да намери известно облекчение. Те също така разполагат с просторна кутия за петите, която контурира пръстите на краката, за да поддържа крака си в правилната позиция, докато ходи. Освен това сандалите имат вградена подложка за арка, което е чудесно, ако ще стоите или ще ходите за дълъг период от време. Издръжливата гумена подметка осигурява добра сцепление, така че е по-малко вероятно да се подхлъзнете по различни повърхности, които идват по пътя ви. Двата ленти за катарами ви позволяват да регулирате напасването и сандалите също идват в правилни или тесни ширини.

От гледна точка на стил, имате избор от горни части от кожа, велур или синтетичен Birko-Flor, който има кожено покритие и мека подложка, а от класиката до много цветове има метален камък, лъскава змия многоцветна, и дори близалка червено.

Този изгоден спортен сандал е обичан за комфорт. Тези сандали са леки и имат чувствително омекотяване, като и двете могат да помогнат за предотвратяване на умората на краката. Skechers използва собствена мембрана за пяна с памет за поемане на удара, но не остава компресирана - тя се възстановява, за да получите обратна информация, за да продължите да се движите. Тези сандали са гъвкави на правилните места, така че кракът ви е едновременно поддържан и способен да се движи през стъпка по естествен път.

За оживен ходене и спускане по хълмовете ще се радвате на педал на сандала, за да можете да получите добро натискане и да не излезете от вашите сандали, когато слизате надолу, както може да се случи с джапанки. Ремъка за петата е подплатен, за да предотврати триене и мехури, а коланът на глезена е регулируем. Височината на петата е по-малка от инч, което е общата насока за височината на петата. Също така ще оценявате, че петата е текстурирана, така че краката ви няма да се плъзгат, ако се потят, плюс това осигурява малко въздушен поток, за да се предотврати развитието на бактерии (което може да доведе до миризма на краката). Тези сандали се предлагат в широки, средни и четири цветови комбинации, така че сигурно ще намерите чифт, който е подходящ за вас.

Ако имате широки крака, знаете колко трудно е да намерите удобни сандали, които наистина ви прилягат. Сан Антонио Шоумайъри (SAS) са уютни пешеходци за повече от едно поколение с добре омекотените си дизайни, които се предлагат в широки и двойни широки, както и средни, тесни и тънки размери, така че можете да намерите този, който е прав.

Сандалът Nudu носи това високо ниво на почистване и комфорт на сандала, който можете да носите за дълъг ден на ходене с подплатени каишки, които предотвратяват горещи петна и мехури, което е най-голямото оплакване сред сандалните разходки. Също така има три регулируеми ленти, така че да можете да получите персонализирана настройка за вашата предна част, глезена и пета. Този сандал се огъва на правилното място в предната част на крака, като същевременно осигурява подкрепа и стабилност в midfoot и петата, което е важно в сандала. Петата е ниска и оформена, за да ви помогне да преминете през стъпка, докато велур петата ще ви помогне да поддържате краката си сухи и свежи след дълъг ден.

Тези сандали се предлагат в двуцветна кожа в класически цветове, които ще ви отведат с всичките ви облекла за разходки, пазаруване или обиколка. Много хора също предпочитат обувките SAS, защото са семейни компании и произвеждат много от обувките си в САЩ.

Когато имате плоски крака, можете да избегнете сандали, които имат висока вградена арка, но все още се нуждаете от поддръжката на арката, за да ви помагат. Също така се нуждаете от добро усвояване на ударите и стабилност, тъй като може да превишавате честотата, често срещано събитие при ходещите пеша.

Сандалът Therafit Grace е проектиран с опора и възглавници, които работят добре за плоски крака, болка в дъгите, болка в петата и дори тези с плантарен фасциит. Тези сандали имат три пръта в петата, които могат да бъдат премахнати, за да настроите нивото на поддръжка, така че да можете да ги персонализирате в зависимост от вашите предпочитания или колко подкрепа (или не) ви е необходима за деня.

Те идват в седем различни цвята и се продават само в пълни размери, така че ако имате половин размер, ще трябва да ги размерите.

Ако не искате да опаковате няколко чифта обувки и сандали за пътуване, сандалът Cobb Hill REVsoothe ще ви отведе от цялото дневно обиколка до вечеря и нощния живот. Този сандал има анатомично формована педала за стъпала и найлонова дръжка, за да осигури структура и стабилност. Можете да регулирате напасването на четирите ленти за най-добър комфорт и височината на петата е 1 инч. Микросушевата облицовка на стъпалото е проектирана така, че да отблъсне влагата и да поддържа краката ви свежа след ден, когато вижда забележителностите.

Това са сандали, които наистина можете да облечете за мили и километра на ходене, правейки ги не-мозък за следващото ви приключение. Те идват в четири класически цвята и в тесни, редовни и широки, така че всеки може да намери чифт, който им пасва.

Ако ще ходите по природни пътеки, ще ви е необходима повече защита за вашия крак. Шепотът има предпазител до петите, за да не запушвате пръстите си на скали и корени, но все още можете да оставяте нозете си да дишат. Те осигуряват добра стабилност на различни повърхности (мисля, че са хлъзгави скали) и могат да се спрат да се намокрит със своите бързо изсъхнали горни и мрежести облицовки. Ако ги замърсите, това не е пот, защото те могат да се перат в машина. Формата е лесно регулируема с системата за захващане на дантела, за да можете да ги прикрепите по-строго, ако в прогнозата е дъждовна буря. Тези сандали осигуряват анатомична подметка и добра поддръжка на арката и се предлагат в разнообразни стилни цветове.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .