Най-добрият график за тренировки за пилатес

В Пилатес , както при много други фитнес системи, практикуването на тренировки минимум три пъти седмично е добро правило на палеца. Това е график, който ще увеличи силата, гъвкавостта и издръжливостта. Трябва обаче да се мисли като минимален, а не идеален. Основателят на Пилатес и други експерти предполагат увеличаване на това на четири на седмица, за да се постигнат максималните ползи от Пилатес.

Четири пилате тренировки на седмица

В книгата си, " Връщане към живота чрез контрола" (Пилатес) , Джоузеф Пилатес предполага, че най-добри резултати ще постигнат онези, които практикуват метода си поне четири пъти седмично. Джоузеф Пилатес говореше за пълна тренировка. Това би било пълна класическа матура или пилатес оборудване. Ако не можете да стигнете до пълна тренировка четири пъти седмично, можете да сложите вашите тренировки заедно с други начини за положителна полза.

Пилатес експерт Елизабет Ларкхам предлага два часа пилатес оборудване за седмица и 20 минути балансирана пилатес маточна работа през останалите дни (Pilates Style Magazine март / април 2009 г.). Това е седмичната рутина, която се опитвам да следя и знам, че тя работи добре за много хора.

Пилатес тренировки, независимо дали ги правите вкъщи или в студиото, са важна част от седмичната рутинна работа, тъй като оборудването осигурява тренировка за съпротивление и здрави кости.

Начало тренировки

За домашната тренировка, много DVD-та на Пилатес се базират на 20-минутни практики, което прави интересно домашно тренировки лесно достъпно. Някои DVD-та са чисто Pilates мат упражнения, но в наши дни много от тях включват тренировки с по-малките парчета от пилатес оборудване като пръстена Пилатес, топки за упражнения и фитнес групи .

Ако искате да създадете своя собствена тренировка у дома , е важно да следвате балансирани насоки за тренировка и да не се съсредоточавате само върху една област на тялото, например.

Пилатес тренировъчен график, който работи за Вас

Най-важното е, че трябва да създадете тренировъчен график, който да работи с вашия начин на живот. Три или четири тренировки на седмица са идеални, но всичко е по-добро от нищо. Имайте предвид, че два пъти седмично е най-малкото, което можете да направите, за да поддържате нивото си.

Можете ли да направите твърде много? Ако можете да правите някои Пилатес всеки ден , страхотно. Просто не забравяйте да поддържате тренировките си балансирани и достатъчно разнообразни, за да сте мотивирани. Важно е да се променя интензивността и фокусът на вашите тренировки. Не само защото тялото ви се нуждае от време за възстановяване и изграждане на по-силни мускули, а защото Пилатес е свързано с поддържането на ума, ангажиран с тялото.

Както казва Джоузеф Пилатес, Contrology [Пилатес] не е уморителна система от скучни, скучни, отвратителни упражнения, повтарящи се всекидневно "ad-nauseam".