Подготовка за първия си пилатес клас

Какво да носите, да носите и да очаквате в студио Пилатес

Влизането в студио Пилатес за първи път може да бъде обезсърчително. Един бърз поглед наоколо ще разкрие разнообразие от странно изглеждащи измислици, които правилно ще приемете, че са машини на Пилатес, но може би не можете лесно да си представите как тялото ви действително може да се ангажира с тях.

Не се притеснявайте, тъй като Пилатес е много професионална, насочена към клиента практика. Независимо от това, което студио посещавате, трябва да ви поздравява приятелски и добре информиран персонал.

"И какво наистина се случва тук?", Се чудите. Повечето студиа ви позволяват да посещавате класа на базата на заплащане (заплащане от класа). Вашият инструктор трябва да е готов да ви обясни нещата, но най-вероятно искате да сте готови за това какво да очаквате.

Какво да приведете в клас Пилатес

Няма да ви трябват много неща в студиото Пилатес. Студиото обикновено осигурява всяко оборудване за тренировка. Това каза, че много хора обичат да работят на собствената си мат . Пилатес рогозките често се правят малко по-дебели от йога мат. Обърнете се към инструктора си за това, което препоръчва той. Макар че вероятно няма да пиете толкова вода, колкото при аеробна тренировка, все пак ще искате да имате налична бутилка за вода и да сте сигурни, че сте добре хидратирани, преди да започнете.

Какво да носите в клас Пилатес

Повечето студиа в Пилатес са случайни. Поддържането на облеклото ви просто, поне в началото, ще ви помогне да разберете кое е най-доброто за вас и какви са нормите във вашето студио.

Ето някои важни бележки за това, какво да носите за Пилатес.

Въпреки факта, че в Пилатес е просто и основно правило, все още можете да се забавлявате с тренировката си. Облеклата за пилатес и йога са по същество еднакви, а експлозията на популярността на двете дисциплини доведе до революция в стилно облекло за упражнения.

Това е много по-лесно, отколкото да се намери не само интересни дрехи, но и опции, които са предназначени за различни видове и нужди на тялото.

Мат Работа и оборудване

Пилатес тренировките се базират или на пилатес мат, който се извършва на пода с минимално оборудване или с апаратура Пилатес, т.е. тези странно изглеждащи измислици.

Матовата работа е чудесно място за начало. Всички основни движения и принципи на упражняване на Пилатес са включени в мат упражненията. Мат упражнения са адаптивни към всяко фитнес ниво, и е хубаво да се съсредоточи върху изучаването на основите правилно, без да се налага да се приятелски с нови упражняване оборудване в същото време.

Мат упражненията ще ви помогнат бързо да спечелите много сила и увереност в метода Пилатес.

Ще се забавлявате с уредите за упражнения в студио Пилатес. Независимо от необичайни имена като реформатор , кадилак и стол Wunda , всички пружини, барове, ремъци и шайби се събират като много рафинирана група за физически упражнения.

Етикет за пилатес-класове и дози

Словото от

Може да сте развълнувани или малко сплашени, когато планирате да отидете на първия си пилатес клас. Като знаете малко какво да очаквате, ще бъдете подготвени. Ако откриете, че едно студио не ви харесва, опитайте друго, тъй като те могат да имат различна атмосфера. Скоро ще се наслаждавате на разликата, която Пилатес може да направи в тялото ви.