Как да започнете с Упражнение

Независимо дали целта Ви е загуба на тегло, получаване на здрави или и двете, ще ви е необходима солидна програма за упражнения, която да ви помогне да постигнете целите си. Тези ресурси ще ви научат основите за упражнения, включително кардио тренировка, силова тренировка и вградените средства за намаляване на теглото. Ще получите подробна информация за създаването на пълна програма за тренировки, както и тренировки и безплатни упражнения.

Приготвяме се да започнем

Научете основните неща за започване на тренировки, включително съвети за сърдечно и силово обучение, както и информация за това как да отслабнете.

Как да настроите тренировъчна програма

Тези ръководства стъпка по стъпка ще ви помогнат да научите как точно да настроите програма за упражнения. Ще получите подробности за настройка на кардио програма, тренировка за силова тренировка и информация за упражнения за разтягане и гъвкавост. Ще научите също как да настроите най-ефективната програма за целите си.

Начинаещи тренировки

Изкушава се да излезете, когато започнете тренировъчна програма, особено ако искате бързо да постигнете резултати. Но част от успешното и последователно стартиране с програма, която можете да живеете всеки ден и да си отделите малко време, за да свикнете с упражнения.

Тези тренировки обхващат всичко, от сърдечно и здрави до гъвкавост и основна работа. Вземете едно и опитайте днес и не се притеснявайте да не се бъркате какво да правите след това. Всички упражнения са хубаво!

Програми за отслабване и отслабване

Когато се опитвате да отслабнете, да наддавате на тегло или просто да получите по-добра форма, откъде да започнете? Има толкова много неща, които трябва да се мисли; създаване на програма за упражнения, промяна на вашата диета и поддържане на себе си мотивирана, само за да назовем няколко. Следните безплатни програми, всички във формат на бюлетина, ви дават инструментите и напътствията, от които се нуждаете, за да настроите програма, независимо дали искате да отслабнете, да създадете здравословен начин на живот или да добавите повече активност към живота си.

Инструменти за упражнения и калкулатори

Когато започнете да упражнявате, има различни видове неща, които може да искате или да имате нужда да проследявате. Следните калкулатори, дневници и други инструменти ще ви помогнат да проследявате прогреса на загуба на тегло, да следите интензивността си, да разберете колко калории сте изгаряли и повече.

Калкулаторът на ИТМ като този например може да ви помогне да проследите напредъка към по-здравословен брой. Лесно е да се използва - просто въведете информацията си:

Може да намерите и тези полезни:

Не го усложнявай

Най-важното, което можете да направите, за да започнете да тренирате, е да започнете.

Станете и направете някои колянови лифтове. Там просто упражнявахте.

Това наистина може да бъде толкова просто. Ако правите повече, отколкото сте направили вчера, тогава сте на прав път. Най-доброто, което можете да направите, е да изберете най-лесната, най-достъпна дейност и да започнете там. Да речем, ходене три пъти седмично в продължение на 30 минути. Или може би ви харесва йога. Опитайте йога клас няколко пъти в седмицата и изгради своя рутинни около това.

Избирайки дейности, които наистина се наслаждавате, ще бъде много по-вероятно да се придържате към тренировките си.