Как да изгорим Хелоуин бонбони калории

Времето за тренировка, необходимо за изгаряне на всяко лечение

Били ли сте някога добави вашите Калории бонбони Хелоуин? Може да се изненадате да видите колко калории консумирате в Хелоуин вечер . Ако раздавате бонбони вкъщи, може да погълнете между 640 и 1280 допълнителни калории за няколко часа. И, разбира се, ние често продължаваме да нападаме купата на бонбоните и след края на празника. Така че, общите щети могат да бъдат още по-значителни.

За да балансирате добавените мазнини и калории, може да се опитате да ударите фитнес залата и да добавите няколко упражнения към обичайната си рутина. Но колко допълнително упражнение е достатъчно? По-долу ще намерите списък на типичните калории на Хелоуин бонбони заедно с времето, което ще ви отнеме, за да изгорите на тренировката във фитнес залата.

Тренировки за изгаряне на

Малките третира като Kit Kats за забавление, или тези мини торбички от М & М са с относително ниско съдържание на калории. Проблемът е, че обикновено ядем три, четири и пет, защото са толкова малки. Забавни калории добавят до дълги часове на елиптични или Stairmaster.

Как да го изгорите? Цената за упражняване на най-популярните третира по-долу. Бонбони тренировки не изглеждат твърде лоши, но имайте предвид, че ако ядете допълнително бонбони, тогава трябва да направите допълнителни тренировки, за да поддържате теглото си . Така че тези дейности трябва да се извършват в допълнение към редовните тренировки, ако добавяте бонбони към типичната си диета.

Броят на калориите, които изгаряте, може да е малко по-различен от изброените калории. Но те са добри оценки за тренировките на Хелоуин, които трябва да направите, за да запазите телесното си тегло стабилно, след като се отдадете. Оценките за упражненията се основават на броя на калориите, които биха изгаряли 150-лири упражнения, както е посочено в американския Съвет за калкулатора за упражнения.

Ако сте по-тежки, ще изгорите повече калории за по-малко време. Ако тежите по-малко от 150 паунда, ще изгорите по-малко калории.

Още начини да изгорите Хелоуин бонбони калории

Не е фен на упражнения? Ето някои домакински задачи и други дейности, които ще изгарят допълнителни калории.

Направете всяка отделна дейност или направете пълна тренировка за почистване на мазнини и калории.

Не забравяйте, че можете да разкъсате дейности, за да постигнете калориите си. Добавете домакинска работа през целия ден, за да достигнете до номера, който трябва да запишете от бонбони.

Колко време ще отнеме да изгори Хелоуин калории?

Не е добра идея да се опитате да изгорите вашите калории калории с една тренировка или дори в един ден. Ако пренебрегнете Хелоуин нощта и в следващите дни, добавете няколко минути към всеки от редовно планираните тренировки за седмица или две, за да се върнете на пистата. Вероятно сте по-склонни да се придържате към програмата и може да сте в състояние да подобрите физическото си състояние, за да загубите повече тегло, докато сте в него.