Ниска калория и ниско съдържание на въглехидрати Том Колинс пийте

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 117

Мазнини - 0 грама

Carbs - 2g

Протеин - 0 грама

Общо време 2 мин
Подгответе 2 мин. , Гответе 0 мин
Сервирания 1

Напитките на Том Колинс обикновено се правят с предварително направен миксер, който съдържа сравнително количество захар, но не забравяйте да не ви се наслаждавате на тази освежаваща напитка. Първата известна рецепта на Том Колинс датира от 1876 г., когато тя се появи в The Bartender's Guide , от Джери Томас.

Името "Том Колинс" идва от добре познатата шега от 1874 г. за един фиктивен мъж, кръстен, предполагал си, Том Колинс. Съгласно историята, Колинс беше остър човек, който щеше да забие говорителите на гърба зад гърба си. След това шега щеше да продължи с някой, който да каже на другаря си, че Колинс, който не съществуваше, е бил лош като тях. Човекът, който мислеше, че са били обвинени, ще отиде в бара и ще поиска "Том Колинс". Вместо да бъде насочен в правилната посока, барманът ще им предаде кисела напитка на базата на джин - Том Колинс.

Водката Колинс е точно същото нещо като стандартния Том Колинс, но използва водка вместо джин. Редуващата се водка за джин прави това питие едновременно с нискокалорични и нисковъглехидратни .

Съставки

подготовка

  1. Смесете джин, лимонов сок и подсладител в чаша.
  2. Добавете клуба сода на вкус, а след това добавете ледени кубчета.
  3. Гарнирайте с лимонови филийки (може би искате да пропуснете традиционната череша на 2 грама въглехидрати всеки).