Предимствата на присъединяването към една фитнес зала срещу работата в дома

Взимането на решение за упражняване е лесно. Става все по-сложно, когато всъщност трябва да го направите , най-големият въпрос е: Къде ще упражнявате? Лесно е да се присъедините към фитнес зала , разбира се, но също така е лесно да платите за това членство, без да го използвате. За съжаление, всъщност съм направил това.

Лесно е да настроите домашна фитнес зала и, разбира се, още по-лесно да намерите сто други неща, които са по-важни от тренировката ви - прането, Candy Crush, почистване на влакната отзад на сушилнята и т.н.

Който и да решите, трябва да го следвате и част от него работи в среда, която отговаря на вашите нужди и бюджет най-много.

Предимствата и недостатъците на присъединяването към фитнес

Против

Предимствата и недостатъците на работата в дома

Професионалисти

Против

Това, с което често се свежда до лично предпочитание и бюджет. Ако сте мотивирани и знаете, че ще се упражнявате независимо от това, работата вкъщи може да е добър вариант. Ако обаче откриете прекалено много разсейвания (напр. "Знам, че трябва да тренирам, но наистина трябва да отрежа ноктите на краката ми"), излизането от къщата може да е по-добър избор.