5 начина да увеличите загуба на тегло с Пилатес

Пилатес упражнения може да бъде чудесен компонент от усилията ви за отслабване. Можете да направите реална разлика в това колко ефективни ще бъдат за загуба на тегло в зависимост от това как правите вашите пилатес тренировки и какво ги комбинирате с други аспекти на вашия план за отслабване.

Ето 5 съвета за използване на пилатес за подпомагане на загуба на тегло , както и много свързани статии, за да ви дам подробности.

1 - тренировка за изгаряне на калории

Използване на топка за упражнения. Жълто куче продукции / Гети изображения

За да постигнете загуба на тегло, трябва да изгорите повече калории, отколкото можете да приемате. Упражненията, като Пилатес , ви помагат да направите това. Но ако искате да увеличите потенциала си за отслабване с Пилатес, тогава също трябва да намерите начин да увеличите нивото на натоварване, за да изгаряте повече калории (стига да поддържате добра форма). Ето съвети за това, да направите тренировките на Пилатес да изгорят повече калории:

Друг начин да увеличите потенциала си за отслабване е да прибавите калорийно активни сърдечни дейности към тренировъчната програма.

2 - Изграждане на мускулна маса за изгаряне на мазнини с оборудване за пилатес

Един инструктор Пилатес работи с двама ученици. Източник на изображения / Гети изображения

Пилатес е известен с това, че създава дълги мускули, които изглеждат постно, а мускулите са добри мазнини.

Пилатес мат упражнения ще ви започна, но в определен момент, вие ще искате да добавите Pilates съпротивление оборудване, за да се изгради мускули, сила и издръжливост. Уверете се, че сте получили правилна инструкция за използването на пилатес оборудване.

Научете повече за оборудването на Пилатес:

3 - Купете Pilates Weight-Loss DVD

Разработване на DVD с пилатес. andresr / Гети изображения

Повечето DVD пилатес за загуба на тегло съчетават кардио тренировка и тренировка за здравина. Те също така често използват по-малки парчета пилатес оборудване като пръстени , топки и ленти . Пилатес теглото загуба на DVD са полезни, тъй като те ви дават силна тренировка, те ви вдъхновяват да тренировка у дома и те ви дават нови идеи за проектиране на вашите собствени тренировки.

Отзиви от Пилатес DVD, които са подходящи за цели за отслабване:

4 - Подкрепа от Пилатес класове

Пилатес клас. Герои изображения / Гети изображения

Има много причини да отидете в клас Пилатес и те не зависят изцяло от тренировките в дома. Вие ще искате да имате инструктор, който да ви държи в движение и да се уверите, че работите по най-пълния си потенциал. Също така, една от най-добрите причини да отидете на класа е силата на групата като средство за отслабване.

Ако искате да отслабнете здравословно, упражняването редовно е критично. Да бъдеш ангажиран член на класа ще те мотивира да направиш това. Плюс това изследванията показват, че с кого прекарвате времето си оказва голямо влияние върху нивото на вашето тегло и фитнес.

5 - Яжте за здраве и отслабване

Доматна салата. Антъни-Мастърсън / Гети изображения

Няма никакво заобикаляне - комбинацията от правилна диета и упражнения е най-добрият начин за загуба на тегло. Правилната диета за отслабване означава диета, която е както хранителна, така и достатъчно ниска в калориите, която помага да отслабнете. Упражнение, Пилатес или друго, няма да ви помогне да отслабнете, ако не ядете по-малко калории, отколкото изгаряте.

Ето някои диетични ресурси:

| Повече ▼