Ще пилатес ще ви помогне да отслабвате?

Отслабване, метаболизъм и ефекта на Пилатес

Дали Пилатес ще ви помогне да отслабнете? Всеки знае, че магическата комбинация от диета и упражнения може да ви помогне да хвърлите паунда по-бързо от всеки един от тях. Това, което може да не знаете, е, че упражненията за физическо тегло и съпротива, като Пилатес, могат да бъдат също толкова ефективни, колкото и тренировка за кардио тренировка, когато става дума за загуба на тегло. Открийте простите причини, поради които Пилатес е ефективен инструмент, ако се опитвате да намалите този брой на скалата.

Калория Изгорете с Пилатес

Първата причина е простата математика. Ако сте до голяма степен заседнал човек или дори много зает човек, но не е особено активен, тренировката на Пилатес ще увеличи общите ви калорични разходи от каквото и да е вашето изходно ниво до няколкостотин калории над това.

Ако обикновено изгаряте 1200 калории в нормален ден и добавяте тренировка с 300 калории за вашето рутинно, вие ще изгорите общо 1500 калории или 25% повече, отколкото сте били преди да добавите тренировката. Това важи за всички упражнения, които добавяте към съществуващия режим, а не само към Пилатес. Въпреки това, важно е да се разбере, че повишаване на вашата дейност е uptick в калориите горят, което води директно до загуба на тегло.

Увеличете метаболизма си

Вторият начин, по който Пилатес помага при загуба на тегло е да повлияе върху цялостния ви състав на тялото. Много хора, които искат да отслабнат, не непременно търсят да бъдат по-малки.

Това е преразпределение, което много от нас търсят.

Ако сте били едни и същи точни тегло, но скулптурирани и тонизирани бихте искали да тежи по-малко? Вероятно не. Когато погледнем в огледалото, това, което най-много искаме да видим, е тонизираните мускули и минималната излишна плът. С други думи, по-чиста мускулна маса и по-малко мазнини.

За да промените съотношението мускули към мазнини, трябва да извършите тренировка за съпротива.

Можете да избирате между тренировки за телесна маса или реално тегло, за да постигнете това. Пилатес, както се оказа, използва и двете. Подходящите тренировки от Пилатес изискват да овладеете серия от упражнения за телесна маса, известни като пилатес мат, както и безкрайни процедури на няколко отличителни устройства за устойчивост на Пилатес. Имайте предвид, че Пилатес използва големи тежки извори, за разлика от тежестите, така че ще използвате много различни нива на съпротива, съобразени с вашите сили и капацитет.

Промяната на състава на тялото чрез добавяне на мускули и намаляване на мазнините ще повлияе на Вашия основен метаболитен процент по положителен начин. Колкото повече мускули добавите, толкова повече калории ще изгорите в покой. Да, това сте чули правилно. Вие ще изгорите повече калории в покой, просто като добавите чисти мускули към тялото си. Пилатес предлага два различни вида съпротива, които ви помагат да постигнете това.

Ефектът на Пилатес

Ако тези отделни физиологични причини не са достатъчни, за да ви продадат на Пилатес за загуба на тегло, има една последна причина, която трябва да свестява сделката.

Това е тайният сос на практикуващите Пилатес навсякъде, които го наричат ​​ефекта на Пилатес.

Влезте в пилатес тренировка и ще бъдете принудени да вдигнете коремните си части нагоре и нагоре, да придърпвате раменете си и да удължавате врата си. До края на класа Пилатес, гръбнакът ви ще се удължи, кръста ти ще се стесни и гърдите ви ще се вдигнат гордо. Вашата поза подлежи на цялостна ревизия, оставяйки ви да изглеждате и да се чувствате по-дълги и по-високи, отколкото сте направили само преди един час.

Всичко това, без да се спира на вашата диета, прави Пилатес най-бързия метод за отслабване на планетата. Докато се грижите за храненето си, вече можете да изглеждате по-добре с редовните тренировки на Пилатес. Накрая, Пилатес ви кара да се чувствате по-добре.

Ще увеличите самочувствието си, което е положително свързано със загуба на тегло.

Начало Пилатес упражнения за отслабване

Тези препоръчвани у дома пилатес упражнения за тези, които искат да отслабнете, включват движения, които можете да разпознаете от традиционната фитнес. Пилатес има силни корени в гимнастиката и кастиниката, така че не се изненадвайте, ако познаете хореографията. Опитайте няколко, ако току-що започнете Пилатес или искате да допълвате вашите кардио тренировки с някакво обучение за съпротива, за да увеличите резултатите от загубата на тегло.

Продължи да се затопли

Вземете някои тегла между 2 и 3 кг и стойте високи. Направете форма "Y", като краката ви стоят с една пета в другата арка. Издърпайте на огънато крака и вдигнете ръце енергично отгоре. Задният крак остава прав. Преместете предния крак назад в началното му положение, докато сваляте ръцете. Повторете от 8 до 10 пъти и променете страните.

Насочени мускули : Quadriceps, Hamstrings, Deltoids

Pilates Push-Ups

Застанете високи и достигнете над главата, преди да се закръгнете и разходете ръцете си на положение на натискане или на дъска. Изпълнете 3 до 5 буфери, след това върнете ръцете си обратно в краката си и се преобърнете. Повторете от 3 до 4 набора.

Насочени мускули : гръб, ядро, рамене

Постоянна крака

Застанете с краката си малко по-тесни от бедрата си успоредно и с ръце, пресичащи джентълмен стил. Наведете половината надолу, като огънете ханша и коленете, но поддържате гръбнака изправен. Задръжте в най-ниската точка за 3 броя. След това се изправете назад. Повторете от 8 до 12 пъти за 1 комплект. Изпълнете общо 2 набора.

Насочени мускули : Глютенали, хамутчета

Издърпайте крака

Мускулите на задната част на тялото са големи и гъсти. Увеличаването на тяхната сила и обем ще повлияе на Вашия метаболизъм. Седнете високи заедно с краката си пред себе си и с ръцете си зад бедрата си. Пръстите са изправени напред. Натиснете хълбоците нагоре във въздуха, правейки права линия с тялото си. Задръжте за 5 вдишвания. Намалете и повторете от 5 до 8 пъти. Докато напредвате, можете да добавите ритник, повдигайки един крак наведнъж.

Насочени мускули: Глютенали, Хамингстинг, Трицепс, Латисимус Дорси

Ако сте готови за Пилатес на следващото ниво, където се справяте с изворите и подписващите апарати, за които е известно Пилатес, стигнете до студио Пилатес и се регистрирайте за урока "един на един", където можете да изпитате всички различни видове наличното оборудване . Ако се опитвате да загубите значителна тежест, вие ще искате да правите Пилатес два до три пъти седмично и редовно да работите с пружинното оборудване.