Правилните условия за оборудване за пилатес

Истината за "Пилатес Машини"

Всяка система за упражнения има задна култура, неща, които вътрешните хора знаят и правят, че ги обединяват като общност. Пилатес термините и номенклатурата са едно от тези социални особености сред тези, които са "в знанието". Така че, ако получите очи или широко отворени очи, когато използвате термина "машина Пилатес", ще разберете защо. Използването на термина "машина" в студио Пилатес е класифицирано като пилатес faux pas, нещо, което разкрива статута на начинаещ като новодошъл.

Историята на термините за пилатес

Условията на Пилатес се променят с течение на времето, но нека да наберем навреме, за да открием произхода на тази методология за етикетиране. Йосиф Пилатес, изобретателят на Пилатес, наречен пилатес оборудване, просто "апаратът". Занимаващите се с пилатес упражнения и инструктори също избягват думата "машина", като предпочитат по-елегантните "апарати". Терминът "оборудване" също е подходящ, но когато се отнасяте до подписа пилатес, известен като реформатор, терминът "апарат" е любимото име. Пилатес старейшина Романа Кризаноуска, която тренира много от пилатеските осветителни тела, включително Мари Уинсър, казваше, че "Машините имат двигатели. Това не е машина, а апарат".

Пилатес Студио Оборудване

Оборудването на Пилатес може да бъде групирано в две общи категории, разделени както по размер, така и откъде можете да очаквате да ги намерите и да ги използвате. Тези категории включват:

Специфични части от пилатес оборудване и апарати

Ето още информация за различните съоръжения на Пилатес:

Независимо от типа пилатес, който ви харесва, познаването на корените на оборудването и правилните имена ще ви обслужват добре. Пълната история и учебна програма на Пилатес е богата. Не е чудно, че тя работи толкова добре на тялото.