Какви са най-добрите прически за йога?

През есента на 2011 г. американският хирург д-р Реджина Бенджамин прави заглавия, когато си е помислила, че една от причините, поради които американките не са се занимавали с достатъчно упражнения, била, че се страхуват, че ще се справят с косата си. Е, ние искаме да направим нашата част, за да запазим здравето на жените, така че ако страхът от лоши дни на косата ви е пазил от вашия йога мат, тук са най-добрите ни предложения за прически, които ще ви отведат от класа йога в офиса, без да се налага да спрете в салона за красота.

1 - Ниската опашка

Герои изображения / Гети изображения

Ако косата ви е рамо до рамо или по-дълго, опитайте прическа, която държи косата от лицето ви (това е досадно) и шията (горещо). Най-добре е да легнете на гърба на главата си на рогозката и да се върнете отново, без да се налага да спрете и коригирате косата си, което ще прекъсне потока на класа и вероятно ще ви накара да пропуснете поза или две ,

За слоеста коса, опитайте широка лента за глава, за да издърпате косата от лицето си. Bobby щифтове и барети са също опции, но те могат да изплюят скалпа ви неудобно, когато стоите на главата си . Ако имате къси или бобови коси, лентата за глава може да е всичко, от което се нуждаете. Добавянето на ниска опашка или панделка е една от опциите за по-дълга коса. Този тип опашка също предлага чист, професионален външен вид, така че ако се насочите към работа след като практикувате, можете просто да го подредите и да сте на път.

2 - Пигтейлите

Ник Дали / Гети изображения

Да имате две плитки може да ви напомнят за вашите учебни дни, но това е може би най-практичната прическа за йога. Тя държи косата ви от лицето и шията и ви позволява да стоите на главата си и да лежите на гърба си, без да се налага да ремонтирате косата си след това. Това е особено добро за бързи темпове като Ashtanga (както се доказва от неподражаемия Maty Ezraty), които сте се движели бързо от предразположени към легнало положение към седнали към обърнати пози, без да си почивате. Ако трябва да отидете някъде след клас, просто извадете плитките и се насладете на вълнообразната си коса.

3 - Върховният възел

сутипно сън / Гети изображения

Вземете вдъхновение от коктейла на балерина и се възползвайте от най-добрия възел. Това е най-добрият стил, ако косата на гърба на врата ви кара да се побъркате. Макар че това е може би най-модерната опция, тя създава някои проблеми, когато влезете за този стол със среден поток. Ще трябва да направите пауза, за да отмените това, за да можете да донесете короната си на пода. Уверете се, че сте доста бързи с уменията си, за да можете да поставите косата си назад, без да прекъсвате практиката си прекалено много. На плюс, можете да направите това разхвърлян up-на за кафе след класа, без да липсва ритъм.

4 - Човекът Бун

Фотография на Мишел Хамимоз - йога гадове и човешки изрази / Гети изображения

Разбира се, единственият жизнеспособен вариант за дългокосовия мъж трябва да бъде мъжкият кит. Стилен, практичен, универсален, така че болката боли (но само малко). Ще ви отведе от шилата към вашето фиксиране към вашата работа, правейки занаятчийски туршия, без да ви липсва ритъм. Йога мъже, прегръдка мъжът кок.

Направете йога с косата, която работи за вас

Така че не позволявайте на косата ви да ви спре да установите режим на упражнение. Здравословното блясък, което получавате от йога, без съмнение ще отклони вашите колеги от всякакви нещастия на върха на главата си.