2 лесни тренировъчни рутинни процедури за бързо отслабване

Бързо Отслабване Упражнения за начинаещи и професионалисти

Не е нужно да се убивате всеки ден в салона, за да отслабнете. Има лесни упражнения за бърза загуба на тегло, които работят също толкова добре. Всъщност понякога те работят по-добре.

Така че преди да опитате CrossFit, се присъединете към хардкор класа за лагери или се регистрирайте за тежка програма HIIT в местната фитнес зала, разберете колко бързи упражнения за отслабване могат да ускорят загубата на тегло и след това да включите едно от тези лесни начини в графика си.

Лесно упражнения за отслабване Бързо

За да отслабнете, трябва да създадете специфичен калориен дефицит. Например, може да искате да достигнете 500-калориен дефицит всеки ден, за да загубите един килограм на седмица. Или може да зададете цел да достигнете дневен дефицит от 1000 калории, за да загубите 2 килограма на седмица . Така или иначе, трябва да контролирате броя на калориите, които ядете, и да изгорите повече калории с движение, за да достигнете целта си.

Много диети започват интензивен тренировъчен план, за да отслабнат. Но понякога е по-добре да правите лесни упражнения, за да отслабнете бързо. Има четири начина, по които лекото упражнение може да ви помогне да отслабнете:

Ако сте достатъчно здрави за енергична активност, тежките тренировки са добри за вашето тяло. Упражнението с висока интензивност помага за изграждането на мускулите и изгарянето на мазнините Но лесно тренировки може да ускори загуба на тегло, също.

2 лесни тренировъчни рутинни процедури за бързо отслабване

Има две лесни тренировки, изброени по-долу. Изберете фитнес план въз основа на вашето настоящо ниво на годност и здраве.

1. Лесно упражняване рутинни за начинаещи

Този план работи добре за хора, които изобщо не се упражняват. Лесните упражнения ще разтърсят метаболизма ви от мързелив режим и ще го накарате да се движи отново. Но за да направите този план да работи, трябва да запазите тренировките си кратки и управляеми. По този начин никога няма да имате извинение да пропуснете сесия.

За този план ще упражнявате 1-3 пъти всеки ден, но всяка тренировка няма да продължи дълго. Не е нужно да променяте дрехите си, вероятно няма да получите твърде пот и нямате нужда от допълнително оборудване.

Тренировката изглежда така:

Можете да направите тази тренировка в местен парк, във вашия офис или във вашия дом. Задайте напомняния на вашия смартфон, за да си напомняте да завършите сесиите си. Или още по-добре, да наемете приятел, който да ви държи отговорни.

Нуждаете се от повече предизвикателство? Разменете оживено стълбище за катерене. Ако сте на работа, изкачете се по стълбите в офиса, направете настилки и натискане на стената.

Защо този лесен фитнес план работи: Продължителността на тренировката улеснява понасянето и е по-вероятно да се придържате към плана.

И въпреки че тренировките са кратки, вие все още изгаряте значителни калории за кратък период от време. Правилно правилно три пъти на ден, можете да изгорите до 300 - 500 калории. Ако направите тази лесна тренировка около времето за хранене, вероятно ще намалите и времето, което харчите, за да намалите количеството храна, която консумирате.

2. Лесно упражняване рутинни за редовни упражнения

Този план работи за хора, които вече упражняват. Целта на този план е да удържи вашето тяло от редовната си програма за по-бърза загуба на тегло. Ще направите това, като добавите повече активност към деня си, но ще оставите лесните сесии лесни, така че тялото и мозъкът ви да не се изгорят.

Вашата лесна тренировка ще се състои в добавяне на 30-45 минути лесна приятна активност в противоположния край на деня като нормална тренировка. Ако тренирате сутрин, добавете симпатична вечерна разходка към графика си. Упражнявате ли вечер? Помислете за колоездене или ходене на работа сутрин.

Защо този лесен фитнес план работи: Това е обичайно за хората, които упражняват редовно да правят същата рутинна седмица след седмица. Ако правите същите упражнения със същия интензитет през цялото време, ще получите същите резултати. Тялото ви удря плато. Този план увеличава нивото на активност без допълнително напрежение или напрежение към вашите стави. Така че изгаряте повече калории, без да облагате тялото си.

Увеличете лекото си физическо упражнение за по-бързо отслабване

Вашият нов лесен рутинни упражнения ще ви помогне да изгорите повече калории. Но можете да отслабнете по-бързо, като добавите тези предизвикателства:

Превърнете Бързо Отслабване в дългосрочен успех

Ако се придържате към вашата лесна тренировка, трябва да видите някаква промяна в скалата или в начина, по който дрехите Ви се поберат след седмица или две. След това си задайте този въпрос: дали си заслужава?

Ако отговорът е "да", тогава поддържайте лекия фитнес план. Може дори да искате да направите това по-голямо предизвикателство, като добавите умерени упражнения и сесии с висока интензивност. След това започнете да проследявате диетата си, за да сте сигурни, че ядете правилното количество протеин, за да отслабнете и да поддържате мускулите.

Ако отговорът е "не", не се притеснявайте. Дори лесният план за упражнения изисква голям ангажимент. Може да не сте били готови за инвестицията. Но не се отказвайте напълно. Изберете няколко части от плана, които изглеждат управляеми и се опитайте да ги включите в графика си. Загубата на тегло ще се случи по-бавно, но поне ще се случи.