Как да яде протеино-опаковани храни за отслабване

Съвети за хранене, списъци с храни и рецепти

Интелигентните диети използват слаб протеин за отслабване. Защо? Тъй като постно протеиновите храни ви помагат да се чувствате пълноценно и да се чувствате по-доволни. Резултатът е, че много dieters ядат по-малко през деня и по-бързо.

Освен това, ако участвате в тренировъчна програма, силният протеин ви помага да изградите и поддържате мускулите. Не само, че тясното тяло изглежда по-добре, но едно силно тяло функционира по-добре през целия ден. Ежедневните физически дейности стават по-лесни. И когато активността е по-лесна, вие вероятно ще направите повече от нея - и ще изгорите повече калории в процеса.

Тези съвети, списъци с храни и рецепти ще ви помогнат да ядете правилния чист протеин за отслабване. Ще научите как да избирате най-добрите протеинови храни, за да отслабнете, да ядете правилното количество протеини и да балансирате приема на протеини с добри въглехидрати и здравословни мазнини, така че да изградите и поддържате тялото, което заслужавате.

Защо да изберете високо протеинова диета за отслабване?

Уили Б. Тома / Гети изображения

Знаете ли защо протеинът е добър за отслабване? Ти трябва. Ако разбирате ползите и недостатъците на диетата с високо съдържание на протеини, можете да направите по-интелигентен избор за най-добрия план за отслабване за вас.

Диетите с високо съдържание на протеини не работят за всички. Проверете това ръководство, за да сте сигурни, че е точно за вас, преди да започнете пътуването си с загуба на тегло.

| Повече ▼

Колко протеин за отслабване?

Брайън Балстер / Гети изображения

Уверете се, че ядете правилното количество протеин всеки ден, за да увеличите потенциала си за отслабване. Използвайте това ръководство, за да изчислите нуждите си от протеини. След това сравнете номера си с текущия си прием.

Ако не получавате достатъчно, използвайте ръководството, за да разберете дали трябва да използвате протеинов прах за отслабване или ако трябва да увеличите приема на храна по време на хранене и със здравословни протеинови закуски.

| Повече ▼

Най-добрият протеин за отслабване (списък с храни)

Glow Wellness / Glow / Гети изображения

След като сте решили да отидете на високо протеинова диета за отслабване, трябва да почистите вашия хладилник и да го напълните със здравословни протеинови закуски и хранителни съставки.

Вземете този списък с протеинови храни в магазина за хранителни стоки и се сдобийте с него. Ще намерите хранителни избори в почти всяка секция на пазара.

| Повече ▼

Най-добрите протеинови шейкове за отслабване

esemelwe / Е + / Гети изображения

Един от най-лесните начини да отслабнете с протеини е да използвате хляб за подмяна на храната. Но най-добрите протеинови шейкове за отслабване трябва да са с високо съдържание на храна и ниско съдържание на калории. Така че трябва да бъдете внимателни относно рецептата, която използвате.

Използвайте това ръководство, за да следвате протеиновото хранене, за да скочите, започнете да отслабвате или да поддържате тялото си, след като сте достигнали целта си.

| Повече ▼

Най-добрите протеинови барове за отслабване

Кристал Картие / Гети изображения

Не сте сигурни кой протеин бар е най-подходящ за вашия план за отслабване? Това ръководство осигурява хранителната разбивка и предлага препоръки за избор на най-добрата лента.

Няма значение, ако харесвате хрупкави барове, шоколадови барове или фъстъчени барове, ще намерите високо протеинова лента, която да се побере във вашия план в този списък.

| Повече ▼

Протеинови закуски, които да съхранявате в хладилника си

Вердина Анна / Гети изображения

Проучванията показват, че ако сте закупили протеинови закуски, готови да отидете във вашия хладилник, може да ядете по-малко и да отслабнете по-бързо.

Кои протеинови закуски са най-добри? Ето списъка. Използвайте го, за да запасите и да отслабнете.

| Повече ▼

На свещи с протеини

Даниел Грил / Снимки на Тетра / Гети изображения

Разберете какво да опаковате и какво да ядете, ако сте на път и имате нужда от висококачествена закуска.

Хвърлете тези закуски във вашата торбичка за фитнес, краткото си куфарче, чантата или гърба си, за да спестите калории и пари, когато нямате време да спрете за храна.

| Повече ▼

Храна за постно протеин: Закуска за хранене и рецепти

Култура / Брет Стивънс / Riser / Гети изображения

Излезте отвъд яйцата сутрин. Има много начини да включите протеина в сутрешното си ястие.

Използвайте тези съвети, за да направите здравословна закуска, която е с ниско съдържание на калории, но също така пълна с фибри и белтъчини, за да ви помогне да останете енергично за деня.

| Повече ▼

Идеи за обяд и рецепти, обработени с протеин

Уилям Шоу / Доринг Киндърс / Гети изображения

Предотвратявайте късния следобед, като ядете здравословен обяд със слаб протеин.

Научете как да приготвите ядене в средата на следобед, което ще ви зареди без да ви сънува.

| Повече ▼

Хранене със слаб протеин: Рецепти за вечеря и списък с храни

Yvonne Duivenvoorden / радиус изображения / Гети изображения

Вземете творчество и използвайте различни източници на постно протеини по време на вечеря.

Дръжте диетата си на линия, вашият бюджет по ред и цялото ви семейство е доволно от тези рецепти и съвети за храна.

| Повече ▼