Хранителните факти на Applebee: избор на меню и калории

Най-добрите и най-лошите избори за здравето в Applebee's

Applebee's Grill and Bar е непринуден ресторант, който е популярен сред вечерящите, които се наслаждават на голямо разнообразие от комфортни храни и предястия, сервирани в лесна среда. Но менюто на Applebee е здравословно? Има няколко елемента, които ще ви помогнат да поддържате диетата си на пътека, когато вечеряте там, но те може и да не са предявите, които очаквате.

Анализиране на менюто на Applebee

Ако никога не сте били на Applebee е първото нещо, което може да забележите, когато вечеряте, е размерът на менюто.

Има страници и страници от различни видове храни, от които можете да избирате. Ще намерите мезета, супи, салати, сандвичи, традиционни американски ястия (като бургери и картофи) и обилни предястия, като свински пържоли и морски дарове.

Ако се опитвате да преброите калории , изборът ще бъде огромен. И отидете на любими като супи или салати не са непременно най-добрият избор. Ако имате възможност, преди да тръгнете, проверете менюто онлайн. Това ще ви помогне предварително да оцените калориите и хранителните факти на Applebee. Но ако не можете, намерете секцията за по-леки цени в менюто, което се актуализира, за да включите храни, които са по-ниски в калориите.

Можете също така да запазите размера на порциите си по-малък, за да поддържате диетата си на пистата в Applebee's. В този ресторант често се правят комбо сделки. Докато комбинирате няколко различни елемента в менюто, може да е полезно за портфейла си, често завършвате с повече храна, отколкото ви е нужно. Поръчайте малък артикул или споделете по-голямо предложение с приятел, за да контролирате мазнините и калориите.

Най-популярната храна на Applebee

Спанак и артишок с Dip Nutrition факти
Сервизен размер 1 купа
На порция % Дневна стойност *
Калории 960
Калории от мазнини 520
Общо мазнини 58g 89%
Наситена мазнина 14g 70%
Холестерол 25 mg 1%
Натрий 3980 mg 165 процента
Въглехидрати 91гр 30%
Диетични фибри 8г 32%
Протеин 20g
> * Въз основа на диета с 2 калории

Едно от най-популярните менюта в бързите непринудени ресторанти е Спиначният артишок . Това топло, кремообразно потапяне се поднася с чипс от тортила и често се споделя от приятели, преди да се яде пълноценно. Тъй като включва здравословни съставки (като спанак и артишок), това звучи здравословно. Но не е така. Вие няма да консумирате само мазнини с денонощие, но натрийът в тази ястие е изключително висок.

Boneless Wings са друго популярно предложение в Applebee's. Без никакъв сос или превръзка, предястието осигурява 340 калории, 17 грама мазнини, 27 грама въглехидрати, 20 грама протеини и 900 милиграма натрий. Ако добавите сос, добавете допълнителни мазнини и калории.

Най-здравословните опции в менюто на Applebee

Ако искате да запазите плана си за отслабване или програма за здравословно хранене на пистата на Applebee, прескочете предястията и да получите едно парче за раздяла. Менюто Lighter Fare предлага няколко опции. Всеки от тези големи предястия осигурява под 600 калории.

Ако го разделите с приятел или половината дом за по-късно, ще можете да се насладите на приятно хранене.

Най-нездравите опции в менюто на Applebee

Някои от най-малко здравите елементи от менюто на Applebee са салатите. Въпреки това, хранителната информация, посочена в менюто, е с превръзка . Например, ориенталската пилешка салата осигурява 1420 калории и 99 грама мазнини. Сладката салата за пилешко и царевично олио осигурява 1440 калории и 96 грама мазнини. Ако поръчате салата без дресинг, ще можете да намалите някои - но не всички - от мазнините и калориите. Много салати на Applebee са пълни със солени, мазни пържени съставки, които не са здрави.

Можете също така да изчистите диетата си, като поръчате риба в Applebee's. Въпреки че всички предястия на риба не са с високо съдържание на калории, някои са. Новата риба и пържени риби в Англия осигурява огромна калория от 1990 г., 137 грама мазнини, 24 грама наситени мазнини, 134 грама въглехидрати, 55 грама протеини и 4540 милиграма натрий.

Не е изненадващо, десертите също ще изпратят програмата си за здравословно хранене в грешната посока. Най-лошият десерт в Applebee's е Blue Ribbon Brownie, който осигурява 1670 калории, 78 грама мазнини, 40 грама наситени мазнини, 220 грама въглехидрати и 154 грама захар. Други шоколадови десерти осигуряват малко по-ниски калории и мазнини, но всеки ще осигури повече захар и мазнини, отколкото тялото ви се нуждае.