11 причини да Ditch SoulCycle за отслабване

Вероятно чувствате, че изгаряте стотици калории в SoulCycle. Изключително популярните игри за колоездене на закрито имат дълги списъци на чакащи и силно лоялни фенове. Пътниците често оставят изпотени и изтощени. Но дали модерните бутици предлагат тренировка, от която се нуждаете, за да отслабнете ? Може и да не са. Всъщност, може би бихте искали да преосмислите SoulCycle, ако искате силно, здраво, постно тяло. Ето защо може да не губите тегло.

Не е същото като колоезденето

SoulCycle не е същото като колоезденето. Ако целта ви е да получите силното, тясно тяло на велосипедист, ще губите времето си в бутиковия клас на въртене. Велосипедистите оформят тесни квадратчета, силни hamstrings и постно глутети, като прекарват часове на велосипеда, правят спортни тренировки и усъвършенстват педалите. Вътрешното колоездене първоначално е било основано като тренировъчно обучение за ездачи, но бутиковото колоездене се е превърнало в нещо, което вече не се основава на атлетическите тренировки, използвани от велосипедистите.

Интензивност на топлинната маска

Някои бутикови колоездачни студия поемат топлината в класа. Добавеното предизвикателство може да ви накара да се почувствате, че работите по-трудно по време на курса, когато всъщност потта, която капе от тялото ви, е отговор на температурата, а не на усилията ви. И топлината може да ви попречи да работите достатъчно упорито, за да изгорите големи калории .

Небалансирано обучение на долната част на тялото

Музиката движи движението, когато изгаряте калории в SoulCycle и в други студия. Това ги прави толкова забавни. Инструкторите подхождат хореография, така че клиентите да се движат в синхрон и в ритъм на мотора. Но това може да доведе до небалансирана тренировка. Например, ездачите излизат от седлото (обикновено водещо с десния крак) по ритъма на музиката. За съжаление, това означава, че по време на класа, по време на десетки повторения, излизащи от седлото, зареждате единия крак по-често от другия.

Неефективно обучение по сила

Вероятно ще вземете тежести за силови тренировки по време на вашето пътуване със SoulCycle . Може да направите бицепса, странични повдигания или трицепси с тегло от 1 до 3 килограма. Макар че това може да изглежда като ефективен начин за смесване на кардио тренировка и сила, това не е така. За да изградите мускули или да подобрите мускулната издръжливост, трябва да вдигнете 70-80% от максималната си максимална скорост. За почти всички състезатели това ще бъде много повече от 1 до 3 паунда.

Небалансирано горно тяло

Балансирано тренировъчно обучение при педали на велосипед е трудно, ако не и невъзможно. Седящите ездачи могат да се движат само в ограничени равнини на движение - което е фантастичен начин да кажете, че тренирате предната част на тялото си повече от страните или гърба на тялото си.

Твърде много работа в твърде малко време

Времето лети по време на всеки 45-минутен сеанс, тъй като състезателите участват в хореографията на рамото, скокове във и извън седлото, различни позиции на ръцете, тренировка за теглото, движение около седлото и други дейности като натискане на кормилото. Но състезателите рядко извършват отделна дейност за достатъчно дълъг период, за да генерират специфична мускулна умора.

Импулсът намалява мощността

Вашият велосипед SoulCycle (и велосипедите, които се използват в повечето класове за спорт в затворени помещения) използват претеглен маховик. Тази функция първоначално е предназначена да симулира устойчивостта на колоезденето по пътя. Проблемът е, че теглото на маховика създава инерция. Виждали ли сте инструктори да се скачат в седлото? Това означава, че инерцията кара пътуването, а не силата, генерирана от краката му. За да се създаде наистина сила, вашите мускули трябва да контролират пътуването.

Няма основна работа

Някои бутикови инструктори за велосипеди твърдят, че можете да "ангажирате сърцевината си" по време на курса. Но за да тренирате ефективно ядрото си , трябва да огънете или завъртите торса си срещу съпротива (или гравитация), или трябва да поставите торса в нестабилна позиция. Това е почти невъзможно да се направи от седяща или стояща позиция за езда, тъй като торсът се огъва напред с гравитация, а не с гравитацията, а кормилото осигурява стабилност.

Лошото хармонизиране компрометира ефективността

Хореографията в часовете за колоездене на закрито е забавно, но може лесно да компрометира подредбата на гръбначния стълб. Велосипедистите по пътя използват правилното подравняване на глезена, коляното и тазобедрената става, за да задействат силен удар на педалите, да създават енергия и да изгарят повече калории. Но състезателите на SoulCycle пропускат тази полза, когато танцуват, преместват бедрата си и правят друга хореография на мотора.

Скорост + инерция = риск

За състезатели с проблеми с коляното, всяка бутикова колоездене може да е свързана с твърде голям риск. Не само подравняването на тазобедрената става, коляното и глезена е компрометирано, но високо рисковите движения се извършват в заключена и заредена позиция. Краищата на краката са заключени в педали, докато се въртят със скорост над 110 об / мин с 40+ килограма импулс.

SoulCycle калории може да бъде преувеличена

Колоезденето в SoulCycle е забавно. Но студиото съобщава, че можете да изгорите 500-700 калории по време на класа. Но изследванията, направени от Американския съвет за упражнения, предполагат, че ездачът може да изгори от 7,5 до 19 калории на минута в закрит велосипеден клас (330-850 калории).

Долната линия е, че броят на калориите, които изгаряте на SoulCycle (или във всеки фитнес клас), зависи от голямо разнообразие от фактори, включително теглото ви и колко трудно работите. Може да не е безопасно да приемете, че изгаряте максималните калории в SoulCycle. Ако го направите, планът Ви за отслабване може да страда, ако зависите от тези номера.

Ако някога сте ходили на SoulCycle за отслабване?

Въпреки че има недостатъци в обосновката зад SoulCycle и други бутикови курсове по велосипедисти, това не означава, че тенденцията няма никаква стойност. Има няколко причини, които може да искате да опитате. Много от инструкторите са страхотни мотиватори и дори по-добри диджеи. Ако искате да се забавлявате в продължение на 45 минути, докато изгаряте няколко допълнителни калории , то това определено е тренировка за вас. И хората, които гледат и общуват в класа, са ненадминати в друг клас формат. SoulCycle е сериозно забавно.

Но ако сте взели тези класове и не виждате резултатите, които очаквахте, причините, изброени по-горе, може да са причината. За съжаление, много хора плащат $ 30-40 за тези класове с очакването, че те са гарантиран билет за фитнес и загуба на тегло. Те не са. Най-важното е, че ако искате да изглеждате като спортист, трябва да тренирате като спортист. Така че, ако обичате SoulCycle, отидете веднъж седмично за забавление. След това направете вашето сериозно обучение за изграждане на мускули и изгаряне на калории по друго време през седмицата.