Програми за тренировки с тежести

Изберете тренировка, за да отговаряте на Вашия план

Какво искаш да направи тренировката ти за теб? Можете да използвате тренировка за теглото, за да стигнете до много различни фитнес цели , но най-подходящата програма е най-добре да достигнете желаната крайна точка. Плановите планове за тренировка могат да ви помогнат да отслабнете, да изградите мускули, да оформите тялото си или да се оформите като цяло. Можете да използвате програма, за да постигнете по-добър резултат при спорт или да постигнете резултати в здравеопазването, като например подобряване на плътността на костите.

Тук са 20 програми за тренировка, от които можете да избирате, включително всичко от загуба на тегло до тренировка за сила за широк спектър спортове:

Тегло обучение за начинаещи

Страницата на този начинаещ е добра алтернатива, ако се нуждаете от ускоряване на терминологията и практиките, когато започнете. Намерете отговори на основните въпроси относно тренировките за теглото и инструкциите, които ще ви помогнат да преминете през първата си сесия за тренировки за тегло.

Сила, Мускул, Сила

Проверете тези основни програми, които са насочени към основите на съпротивата:

Програми за отслабване и фитнес

Искате ли да изгорите колкото се може повече калории, докато подобрите цялостната си годност? Можете да получите годни и отслабнете с тези насочени тренировки:

Специални цели

Тренировки, насочени към конкретни сайтове, условия или специални групи:

Грижа за тренировката

Гроздовете са полезни, защото са гъвкави в дизайна на упражненията, но и евтини:

Тренировки за спорт

Различните спортове обикновено имат някои специфични изисквания поради индивидуалното естество на характеристиките на силата, гъвкавостта, мощта и насипно състояние, които се изискват:

Ако сте начинаещи за обучение, изберете програма, която можете да постигнете, да се възстановите между сесиите и да не прекарате твърде много. Ако се придържате към него, ползите са много.