7-те най-добри ръкавици за вдигане на тежести през 2018 година

Дръжте ръцете си защитени и безопасни, докато вдигате

Ако често посещавате фитнес залата, сме сигурни, че сте забелязали, че много хора носят ръкавици, за да изпомпват желязо. Вдигането на ръкавици може да изглежда глупаво на пръв поглед, но те осигуряват солидна основа, за да извлечете максимума от вашето тегло обучение. Те не само ви дават подкрепа за китката, но също така ви помагат да постигнете по-добро сцепление на тежестите, което ви дава по-пълна гама движения и те също могат да ви помогнат да преразпределите тежестта, която повдигате по-равномерно. Нещо повече, ако работите в професия, в която се разклащате много ръце, масите може да не са най-добрите за бизнеса и носенето на ръкавици ще предотврати това.

Докато носите ръкавици за повдигане на тежести не е задължително, те могат да ви осигурят решения на посочените по-горе проблеми, които възникват при вдигането на тежести. Така че, независимо дали търсите по-голяма поддръжка на китката, по-добро сцепление, или просто искате да предотвратите мазолите, тук са най-добрите ръкавици за вдигане на тежести за вас.

Независимо дали става въпрос за вдигане на тежести, колоездене или бодибилдинг, това са ръкавиците, които могат да направят всичко това. Проектирани с висококачествени леки микрофибърни материали, те предлагат максимална издържливост, така че можете да очаквате, че ще свършат добре работата дълго време. Ръкавиците разполагат с двойни велкро ремъци, които са регулируеми и осигуряват стабилност на китката. В същото време, дланите от силикагел позволяват чудесно захващане, а 18 "китките осигуряват голяма опора и безопасност, за да ви позволят удобно, ефективно и безопасно да повдигнете тежки тежести или да поддържате здраво хватката на кормилото на велосипеда.

Те са популярни сред жените за техния комфорт. Лекият материал, изработен от 100 процента кожа и спандекс, е чудесно за начинаещи, които не са свикнали да носят нещо на ръцете си, докато професионалистите ще се радват, че материалът е дишащ, поддържайки потта до минимум. Ръкавиците също имат голямо уплътнение за китката, което позволява вашите китки да се държат сигурно на място, като същевременно има изключителна защита от палмово поле, което ви позволява да се хващате с увереност, за да можете правилно да упражнявате вашите упражнения и да получите повече повторения.

Тези ръкавици се предлагат в пет размера и седем цвята, които отговарят на вашите нужди. Рецензенти отбелязват, че те осигуряват стабилна подкрепа на ръцете и стабилност за всички техни потребности от вдигане на тежести.

Ако търсите пълна защита на дланта, която ще ви попречи да получите мазоли или разкъсани ръце, това е двойката за вас. Вградените китки задържат ръцете си стабилни и удобни, докато се повдигате, а велкрото увисва около китките ви, за да ви осигури перфектната форма. Силиконови печатни неопренови дръжки гарантират, че можете да се държите здраво за дъмбелите. Това, което наистина е приятно за това, е отвореният дизайн, който позволява на ръцете ви да дишат, така че ръцете ви няма да се потят и ръкавиците няма да бъдат миризливи.

Рецензенти, които повдигат много, мислят, че това са перфектното решение за уморени, износени ръце. Те отбелязват, че те защитават ръцете ви, но не са обемисти, което може да попречи на вашата рутина.

Някои хора предпочитат пълни ръкавици за вдигане на пръсти, защото видовете упражнения, които правят, като тежки свивания на рамене и изтласквания, могат да накарат пръстите ви да се повредят от оформянето на баровете. Пълните пръсти на Bionic имат много чудесни функции, които си заслужават да бъдат споменати. Те помагат да се предотврати умората, като същевременно се увеличи здравината с патентованата анатомична система за облекчаване на подложката и палма от естествена кожа, с релефни възглавнички, поставени, за да изравнят повърхността на ръцете ви, като изместят налягането.

Фалцовите подложки в ръкавиците служат като управление на изпотяване, докато задната част на материала Cool-On ™ на ръкавицата осигурява максимална дишане, за да не се чувствате прегрявани от ръцете си. Освен това Lycra® между пръстите и зоните на огъване позволява много гъвкавост по време на тренировката.

Понякога се нуждаете само от допълнителна подкрепа за китката, особено ако повдигате тежки тежести или имате естествено слаби китки. Тези ръкавици от ACHIEVE FIT имат удължени китки, които осигуряват опора за китката, в сравнение с всички останали на пазара. Те също така са изключително лесни за носене и премахване на качества, които могат да направят или да счупят ръкавици за хора. Подложката за ръкавици също така работи, за да премахне стреса на пръстите, като ви даде по-малко оправдание да не вдигате тежестите и да си тренирате. Стилната чифт ръкавици за вдигане на тежести също така обещава по-твърдо захващане и по-голяма гъвкавост, както и голяма дишаща способност, така че няма да се притеснявате за онази миризма, останала в много ръкавици.

Ако вашето най-голямо притеснение е сцеплението, тези ръкавици са за вас. Интензивните тренировки за вдигане на тежести изискват добър чифт ръкавици, а подложките за захващане - с натискане на накладките осигуряват захващане отгоре, като усилват триенето с тежестите по ваш вкус - са двойката, която обещава да ви осигури сигурност. Доброто сцепление ви дава спокойствие, че няма да се нараните от тежестите, които излизат от ръцете ви. Тези ръкавици са още една чудесна двойка, която е много лесно да се дърпа и изключва.

Рецензенти коментират, че те си заслужават парите и могат да се справят с различни упражнения, като дръпване, дъмбели, настолна преса, и още много със здравата си конструкция и възглавници.

Ако имате интензивен тренировъчен режим, се нуждаете от интензивни ръкавици и тези ръкавици Harbinger Men's Power Weightlifting са изключително тежки задачи. Проектирани, за да направят вашето вдигане на тежести толкова безопасно, колкото може да бъде, те разполагат със StretchBack окото за изпълнение на гърба на ръката, за да предпазят ръцете ви от изпотяване и осигуряват забележителна гъвкавост между пръстите. Кожената длан от ръкавици от половин ръкавици предпазва ръцете от мазоли и общият дискомфорт от триенето на шината, като същевременно поддържа силно усещане за оборудването. Допълнителните функции включват възглавници от пяна с отворени клетки на дланта и пръстите, както и напълно регулируеми затварящи се китки.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .