3 лесни тренировки за дома, за да затегнат тялото ви

Когато хората мислят за тренировки за отслабване, те често мислят за усилени кардио сесии във фитнес залата. Но има лесни домашни тренировки, които можете да направите в комфорта на вашия хол, който може да затегне и тялото ви.

Всяка от тези тренировки у дома се фокусира върху тренировките за сила. Изграждането на мускули чрез силови тренировки спомага за повишаване на метаболизма ви

А силните ви мускули помагат на тялото Ви да изглежда по-стегнато и по-пригодно. Така че, облечете някои удобни дрехи и започнете едно от тези лесни тренировки днес.

Easy Home Workout # 1

В тази стартова тренировка за ръцете си краката и корема, вие ще се научите как да работите на големи мускули с прости упражнения телесно тегло. Нямате нужда от специално оборудване, за да завършите тази тренировка. Можете да правите упражненията заедно в една сесия за тренировка, да ги разделите през целия ден или да ги добавите в края на проста тренировка за ходене, за да изгорите калории .

Easy Home Workout # 2

Тези упражнения могат да се добавят към основните упражнения по телесно тегло по-горе. Ще ви трябва набор от гири, за да завършите тази междинна сесия. Тренировката помага за оформяне на постно, силни ръце и продължава да се основава на пълната сила на тялото.

Можете също така да добавите гири упражнения в сила тренировка # 1. Например, дръжте една дъмбел във всяка ръка, докато правите набор от лапи или клякам.

Easy Home Workout # 3

В тази последна тренировка за отслабване, ще използвате по-съвременно оборудване, като ленти и упражняване топка. Тези инструменти добавят елемент на нестабилност, който ще ви помогне да развиете усещането за баланс. Тук ще намерите евтиното оборудване в повечето магазини за спортни стоки.

За да създадете балансирана тренировъчна програма , направете силна тренировка тренировка 2-3 пъти седмично. И помнете, докато изграждате мускулите, номерът на скалата може да се увеличи или да остане същият. Но ще видите промени в начина, по който дрехите ви се побират, по начина, по който тялото Ви функционира през целия ден и по начина, по който изглеждате. В крайна сметка това са важните неща.