Нискокафяви суперхрани да добавите към вашата диета

Някои хора се притесняват, че не получават достатъчно хранителни вещества при диета с ниско съдържание на въглехидрати , но съществуват много начини да се предпазим от това. Например, можете да се уверите, че вашите въглехидрати се броят, като правите мъдър избор на храна. Можете да се уверите, че получавате някои от хранителните вещества, които са склонни да липсват в диети с ниско съдържание на въглехидрати, като сте запознати с тях. Можете да използвате моята нисковъглеродна хранителна пирамида като ръководство. И можете да използвате тези менюта с ниско съдържание на въглехидрати с високо съдържание на хранителни вещества като модел, който да ви помогне да създадете собствени менюта с високо съдържание на хранителни вещества.

Друг начин да помогнете да сте сигурни, че получавате правилните хранителни вещества, е да ядете много от тези суперхрани с ниско съдържание на въглехидрати! Те съдържат много витамини, минерали, фибри и фитонутриенти, от които се нуждаят телата ни, без да добавяме куп захар и нишесте, които телата ни НЕ НЕ НЕ НЕ Нуждават!

1 - Яйцата наистина са невероятни

Török-Bognár Renáta / Момент / Гети изображения

Яйцата са пълни с хранителни вещества! Белият е почти цял протеин, но жълтъка наистина е там, където е действието. Целта му е да осигури хранене на животното по време на тези първи жизненоважни етапи на развитие, докато не е готово да си набави собствена храна. Чудно ли е, че това също е храна за нас?

Можете също така да искате да разберете какви термини като "свободно кръгово", "свободно" и "паша" яйца наистина означават (може да се изненадате).

| Повече ▼

2 - Зелените, листни зеленчуци са МОЩНО!

Мартин Барауд / OJO Images / Getty Images

Те могат да изглеждат крехки и може да се уморим от тях, но има причина, поради която ни се препоръчва отново и отново да ядем тези зелени листа. Това е така, защото те вероятно са най-хранителните плъхове на планетата и те ни помагат да се предпазим от много болести и условия, които предпочитаме да избягваме.

| Повече ▼

3 - Шоколад! ДА!

Тъмният шоколад или шоколадът за печене са най-доброто за нискобранените автомобили. Розмари Калвърт / Избор на фотограф / Гети изображения

Ура! Шоколадът всъщност е добър за нас! Разбира се, вие не искате да ядете тези видове с много захар, така че помага да има някаква насока. Разберете за всички велики неща в шоколада, плюс как да изберете разумно и да готвите успешно с него.

| Повече ▼

4 - Бадеми, приятел на ниско съдържание на въглехидрати

Бадеми в и извън Shell. Creativ Студио Хайнман / Гети изображения

Досега сте чували за ползите от добавянето на ядки към диетата си и почти всички ядки са чудесни за ядене с ниско съдържание на въглехидрати . Но бадемите имат специално място в сърцето ми (и в джоба ми). Те имат чудесна комбинация от мазнини и влакна, те се побират в джоба ми за закуска, а бадемовото брашно е любимото ми заместител на нискокафяво брашно.

| Повече ▼

5 - Сьомга, рибата за хора, които не обичат рибата

Сьомгата е супер храна. Westend61 / Гети изображения

Знаеш, че е пълен със здрави омега-3 мазнини. Знаете, че яденето на мазни риби е добро за вас. Но ... риба. Много хора се притесняват. Ето защо трябва да добавите повече сьомга към вашата диета, как да я направите, отглеждана сьомга срещу диви животни и др. Дори моят съпруг, който мрази рибата, обича сьомгата. Харесва ми консервираната дива сьомга вместо риба тон, за да се смесва с майоа за салата.

| Повече ▼

6 - Не се срамувайте! Опитайте семена от ленено семе!

неопределен

Поръсете го на вашето кисело мляко или сирене, изсипете хляб от него или изсипете вряла вода над него, за да направите гореща зърнена закуска. Има много начини да се използва брашно от ленени семена и много причини да го направите. Вкусът му е мек и е пълен с фибри и хранителни вещества.

| Повече ▼

7 - Зехтинът е още по-добър, отколкото си мислиш

Екстра вирджийски маслиново масло. Колин Ериксън / Артикул за хранителни стоки / Гети изображения

Чуваме, че зехтина е в прословутата здравословна средиземноморска диета - и всъщност има причина да имитират гърците и да наливат зехтин над всичко (знаехте ли, че типично гръцко лице консумира 26 литра зехтин годишно?) Зехтинът може да защити ни от рак и сърдечни заболявания и да намалим възпалението в тялото си.

| Повече ▼

8 - Ядки: Ниско съдържание на захар и много полезно за нас

Плодовете са с ниско съдържание на захар и високо в много хранителни вещества. JamieB / RooM / Гети изображения

Обичам плодовете, така че, когато за първи път започнах да рязам въглехидрати, бях развълнувана, за да разбера, че те са едни от най-ниските в захарта на всички плодове - И най-високата в много хранителни вещества.

| Повече ▼

9 - Тиквата е чудесен избор за диета с ниско съдържание на въглехидрати

Антъни Лий / OJO Imgages / Гети изображения

Тиквите не трябва да бъдат само за благодарността. Дръж няколко кутии наоколо за лесна тиква супа или пудинг всяко време!

| Повече ▼

10 - Какво по дяволите са семена от Чиа?

Чиа семена. Кристин Дювал / Фотолибрийна / Гети изображения

Чували ли сте за семена на чиа и сте били заинтригувани? Те всъщност са много добри за нас. Разберете всичко за тях, както и начини за ниско съдържание на въглехидрати, които да им служат.

| Повече ▼

11 - Клюква не са само за ноември

im Scherer / StockFood Creative / Гети изображения

Вече сме видели колко са добри плодове за нас - добре, в някои отношения боровинките са най-хубавите плодове на всички и има много начини да им служим, освен начините на благодарността. Поставете няколко торби във фризера следващия път, когато са в магазините!

| Повече ▼

12 - Канела: Обикновена, домашна ... и силна

Канела пръчици. Крис Крос / Каяимадж / Гети изображения

Знаете ли, че канелата може да бъде полезна за контрола на кръвната захар? Време е да открием нови начини да добавим канела към това, което ядем.

| Повече ▼