7 най-добри обувки CrossFit да купуват за жени през 2018 година

Вземете своя WOD на следващото ниво с подходящите маратонки

Ако искате да подобрите ефективността и цялостния си комфорт по време на CrossFit, първо трябва да изберете правилните обувки с някои ключови функции. Потърсете обувки CrossFit с нисък профил или нисък пад на петите, което означава, че петата не е много по-висока от тази на пръстите. Ако палците на обувката са твърде високи или прекалено омекотени, може да се качите на пръстите на краката и да се наведете прекалено напред, когато повдигате или клякате. Подметката на обувката трябва да е твърда и твърда, за да осигури стабилност и по-добро предаване на енергия. Също така ще искате подметките да имат хубаво сцепление, така че краката ви да останат на земята и стабилни, независимо колко сте вдигали.

Друга популярна функция в обувките на CrossFit е широката чанта, която позволява много място за разстилане на пръстите на краката и разпределение на теглото. Вие също така ще искате чифт, който е лек, така че не добавяте твърде много към товара си, когато скачате или спринтвате. Обувките CrossFit трябва да бъдат изработени от трайни, здрави материали, така че да се задържат по време на изкачвания и други абразивни дейности.

За да ви помогнем да намерите обувки с тези функции, ние сме сортирали опциите и съставихме този списък с най-добрите обувки CrossFit за жени. Обърнете внимание да намерите обувки, които са подходящи за вашите нужди, предпочитания и бюджет.

Nike Women's Metcon е отлична, изключително универсална обувка за сериозни CrossFitters. Независимо дали сте катерене, бягане, повдигане, огъване, спринт или скачане, Nike Metcon ви помага да направите всичко в комфорт. Плоската платформа на обувката и твърдата каучукова пета ви осигуряват стабилността и поддръжката, от която се нуждаете за повдигане. Потребителите също така обичат перфектната комбинация на обувката с леко усещане и изключителна издържливост. С бродирана армировка в зони с висока износоустойчивост тази обувка ще издържи при тежки условия и абразивни дейности, като катерене. Гъвкавата обувка на предната част ви позволява да запазите светлината на краката си, така че тя е идеална за вашето бягане и кардио упражнения. Обувките също така разполагат с Flywire mid-foot технология, която помага да заключите крак на място. Мрежата на усещането и глезена спомага за дишането на обувката и възможностите за втриване на влага.

Reebox Nano е водещ в категорията от години и остава популярен в CrossFitters, благодарение на комфорта и стабилността си. Със здрав, минимален монтаж, обувката има солидна основа за повдигане и клякане. Той също така превъзхожда в областта на сцеплението, с дръжка и пета. Обувката също така разполага с широка чанта, позволяваща много място за разстилане и огъване на краката. Безшевната горна част на NanoWeave осигурява добра трайност и вентилация, поддържайки краката ви сухи и удобни.

С подобни характеристики, но с по-ниска цена в сравнение с някои други обувки CrossFit, обувките Merrell Bare Access Flex са чудесна стойност. Много гъвкава обувка, тя предлага леко, минималистично усещане с точната стабилност както за бягане, така и за CrossFit. Гумената външна подметка с анатомични канали е лепкава, хрупкава и осигурява отлично сцепление, независимо дали се вдигате във фитнес залата или се движите по пътеки при всякакви метеорологични условия.

С нисък профил и твърда пета, обувките Adidas Women's Powerlift предлагат подкрепа и стабилност, които CrossFitters се нуждаят от повдигане на тежки товари. Те също така разполагат с допълнителна широка чанта, която дава на краката ви достатъчно пространство, за да се огънат и да се разпрострат. Изработени от трайна синтетична кожа, тези обувки са леки, но все още достатъчно здрави, за да победят по време на дейностите на CrossFit. Powerlift разполага и с лента за подсилване на средната подметка, за повишена стабилност. В сравнение с някои други обувки CrossFit, те са на разумни цени, така че ще получите много награда за вашия долар.

Някои обувки, които са добри за CrossFit, са прекалено твърди и неудобни за бягане, но обувките Inov8 F-Lite 195 са универсален и гъвкав обуща, които могат да се използват и за двете дейности на CrossFit. Те са много леки, бързи и разполагат само с 3-милиметрови капки за петите, така че сте близо до земята за повече мощност. Те също така имат лепкава гумена подметка с вдлъбнатини, за да ви осигурят отлично сцепление и сцепление, особено при катерене или бягане. Укрепването Rope-Tec на обувката повишава издръжливостта и сцеплението, особено при катерене по въже. Стаята на острите кутии ги прави солиден избор за жени с широки крака.

Обувките Nike Free са перфектната комбинация от гъвкавост, комфорт и дълготрайност, което ги прави чудесна опция за CrossFit и бягане, както и за ежедневна употреба. Обвивката на обувката с текстуриран вътрешен ръкав осигурява подобна на чорап фиксация, която прегръща крака, предотвратявайки изплъзване. Еластичната външна подметка, която се състои от дълбоки срезове по дължината и ширината на средната подметка, осигурява отлична гъвкавост и насърчава естествения стил на движение.

Подметката също така осигурява превъзходно сцепление и сцепление на повечето повърхности, както на закрито, така и на открито. Технологията Nike Flywire заключва вашето крак на място, като предлага отлична подкрепа за повдигане и странични движения. Тези обувки не изискват период на прекъсване и са удобни от кутията. Налични в много забавни цветови комбинации, ще изглеждате стилно облечени в салона или тичайки из града.

Asics GEL Fortius е обувка с нисък профил, която осигурява здрава, стабилна основа и чудесна сцепление за повдигане и клякане. Благодарение на популярната GEL възглавница на Asics, тези обувки имат точното количество подложки, така че те също са много удобен вариант за скачане, бягане и други дейности с голямо въздействие. Чантата с четвърти панел с двойно зашитване на обувката осигурява допълнителна подкрепа на краката за бързи странични движения и спринт. Силните наслагвания и устойчивостта на разкъсване Rhinoskin дават на тази обувка трайността, от която се нуждаете за CrossFit.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .