Пилатес упражнения и инструкции за начинаещи

Ръководство за Пилатес информация и движение за начинаещи

Готови ли сте да научите Пилатес? Тази страница изтъква основната информация и принципите на движение, които Пилатес начинаещ ще иска да познава. Докато завършите да четете тази статия и да изследвате някои от нейните връзки, ще имате представа какво е Пилатес и е добра идея как да започнете. След това ще бъдете готови да преминете към начинаещи упражнения .

Какво представлява Пилатес?

Може да сте чували много за Пилатес. Това е една от най-бързо развиващите се тенденции във фитнес. Може би сте стигнали до заключението, че трябва да направите Пилатес. Но преди да влезете в упражненията на Пилатес, може да искате да отделите малко време, за да придобиете малко представа за това какво е (и не е) Пилатес и какво го прави уникален.

Предложено четене:

Инструкция за пилатес

Първото решение, което ще искате да направите за обучението по пилатес, е как ще научите Пилатес. Ще започнете ли с частен урок, групов клас или ще го направите сам?

Винаги препоръчвам първо да направите курс или няколко индивидуални сесии; но ако не можете да направите това, има много учебни DVD и книги, от които можете да избирате, както и страхотна библиотека от статии и инструкции за упражнения тук в раздел Пилатес .com.

Предложено четене:

Пилатес Упражнение Основи

Сега, когато имате някаква обща информация, е време да помислите за преминаване към начинаещи Пилатес упражнения. Но преди да направите, изброени по-долу са няколко основни неща за подхода на Пилатес към движението, който ще ви помогне да извлечете максимума от упражненията на Пилатес.

  1. Пилатес принципи

    Центриране, концентрация, контрол, прецизност, дишане и поток Тези термини се отнасят до основните принципи, които прилагаме към движението на Пилатес. Пилатес упражненията се извършват като цялостно събитие. Работата с принципите на Пилатес ни помага да обърнем цялото си внимание на хода, който правим. Това внимание ускорява тяхната ефективност и дава възможност на тялото да научи повече от всяко упражнение, отколкото би било, ако упражнението се извърши безмилостно.

  2. Основни движения на пилатес

    Има няколко основни неща, свързани с това как използвате коремните мускули, как да позиционирате таза и гръбначния стълб и как да увеличите обхвата на движение, които се използват многократно в упражненията на Пилатес. Ако разбирате какво правите с тези ходове, ще имате солидна основа за максимална полза от тренировката на Пилатес.

  3. Настройте Пилатес за Вас

    Пилатес наистина е подходяща за начинаещи фитнес система. Всъщност адаптивността на упражненията Пилатес за различни видове тяло и фитнес нива е една от основните му предимства. Почти всички упражнения за Пилатес могат да бъдат модифицирани, за да отговорят на различните нужди. Добър инструктор, лично, като автор или на видео, ще ви даде идеи за извършване на промени в упражненията, които преподават.

Следващи стъпки на действие

Добре, имаш известно разбиране, сега искаш да заключиш обучението на Пилатес! Ето две статии, които ще ви ръководят:

Повече ресурси от Пилатес

Надявам се, че ще се възползвате от статиите и безплатните упражнения, които се предлагат тук.

И накрая, нека да кажа, че не трябва да знаете всичко, за да започнете. Този цял списък е само начин да ви запозная с акцентите на метода Пилатес, с който ще се запознаете, докато напредвате. Важното е да започнете!