5 Пилатес страници за тренировка у дома

Нови възможности за подобряване на Вашата редовна практика по пилатес

Като по- дребно пилатеско оборудване за дома и студио отива, магическият кръг, малките бъчви и правилото Пилатес Мат . Но има и друго оборудване, което може да ви помогне да научите или преподавате упражнения по нови начини. Тези алтернативни устройства работят чрез преформатиране на упражненията по различни начини, което ви позволява да се отклоните от традиционната си рутина и след това да се върнете с нови намерени умения. Тук има пет части от оборудването, които са полезни и добавят разнообразие към тренировки. Някои от тях са сравнително нови за сцената на Пилатес. Някои от тях са били за известно време, но наскоро станаха по-популярни поради подобрения в наличната информация за това как да ги използват. Повечето от тях са доста достъпни.

1 - Stretch-Eze Band

Изображение чрез Amazon

Stretch-Eze е различен тип съпротива. Това е широка найлонова / ликра форма от плат, зашит в дълга овална форма. Той може да се използва за упражнения за резистентност и за улесняване на различни видове разтягане, включително опъване на PNF. В настройка на Пилатес, Stretch-Eze може да бъде полезна за подпомагане на тренировката за изравняване и предлага допълнителна подкрепа при предизвикателни упражнения, като например преобръщане и преобръщане .

Продуктът има партньорско тренировъчно DVD и придружаващо ръководство.

2 - Разтегнете лентата

Изображение чрез Amazon

Една проста, но полезна концепция, Stretch Out Strap е разработване на редовната йога каишка. Това е найлонова лента с вдлъбнатини, вмъкнати в нея на интервали за ръцете или краката. Тя може да се използва за подобряване и стабилизиране на участъци. Също така е много полезно да дадете визуална и тактилна обратна връзка за това как тялото се организира в упражнение. Например, ако лентата Stretch Out се държи между ръцете в упражнение като Pilates Saw , тя дава много информация на мозъка за това как ръцете се движат в пространството и се връщат към сърцевината.

Стрелата за опъване е налична в различни дължини; и с DVD, ръководство за упражнения и плакати за тренировка.

3 - Tye-4

Изображение чрез Amazon

Съпротивата Tye-4 е уникална. Има ръбести въжета, излизащи от гръдния колан, а краищата за ръцете и краката. Първоначално разработени за неподвижни пилатски упражнения, bungees предлагат съпротива при всякакви движения. Този продукт е наличен за известно време, но сега има повече материали, налични от The Pilates Method, как да използвате Tye-4. Този продукт е подробно прегледан при предварителен преглед.

Прочетете прегледа

| Повече ▼

4 - Орбитата

Изображение чрез Amazon

Това не е скейтборд! Но това е забавно и предизвикателно. Повърхността на орбитата е подплатена и на дъното има колелца, които позволяват да се търкаля във всяка посока. Работата ви, разбира се, е да контролирате това. Мислете за колело на стероидите. Съществуват всички видове изобретателни начини да се създадат основните сили и стабилност предизвикателства от малка подвижна платформа.

Орбитата е популярен продукт от балансирано тяло. Има лоялна група последователи и колекция от семинари и програми за обучение.

Научете повече

5 - CoreFitnessRoller

Изображение чрез Amazon

CoreFitnessRoller е малко по-голяма инвестиция от друго оборудване в този списък, но предлага много опции за тренировка. Подкрепян от Раел Исаковиц, това оборудване изглежда като нещо, което може да се случи, ако се превърне в женска перука и реформатор на Пилатес . Има ремъци, които дават устойчивост, прикрепена към много твърда основа на формата на валяк. Нивата на съпротива могат да се коригират и оборудването може да се използва за упражнения за баланс и сила, които се правят стоящи, коленичат, седнат и лежат.

Повече информация

Но дали е Пилатес?

Пюристите могат да си починат лесно. Никое от тези устройства не твърди, че е оригинален Пилатес. Но всички имат особен принос и приложение за определени нужди и конкретни индивиди. Супер слабо ядро? Орбитата може да е вашето решение. Проблемите се поддържат стабилни и контролирани? Дайте на Тий 4 вихър. В края на деня вие ще искате да се върнете към класическата ви пилатеска рутина, за да изпробвате ефектите на тези страници.