7 Упражнения за удължаване и гъвкавост за голфъри

Протягане може да има различни предимства за голфърите, когато това е направено правилно. Ето някои от най-добрите стречинг упражнения за голфъри.

1 - Разтягане на раменете

Дъг Бенч / Гети изображения

Това е страхотно голф стречинг може да се използва за отваряне на раменете и подобряване на обхвата на движение в рамото съединение. Това е страхотен участък за всеки спортист, чийто спорт се съсредоточава върху горната част на тялото, ръцете и раменете, но играчите на голф трябва да считат това за основен участък преди и след всеки изстрел.

2 - Постоянно преместване напред

Дейвид Каньон / Гети изображения

Това е страхотен участък за всеки спортист, но голфъри, ракелбол, тенисисти, бейзбол играчи и плувци трябва да обмислят това като основен участък за спорта си.

3 - Постоянна квадратно стречинг

Бен Голдщайн

Квадрицепсите (quads) са група от мускули по предната част на бедрото. Има много различни начини за опъване на квадрицепсите си, но тук е проста, която можете да направите, докато стоите:

4 - Hip Flexors и Psoas Stretch

Физика / Гети изображения

Хълбоците на тазобедрената става са група от мускули, които носят краката към багажника. Ето как да ги разтегнете:

| Повече ▼

5 - Прост рамото стречинг

DragonImages / Гети изображения

Това е просто прости голфъри, които могат да направят по време на играта и преди снимките:

6 - Постоянен IT Band Stretch

Илиотиалната (ИТ) лента , която е от външната страна на бедрото докрай до коляното, може да се раздразни от излишното огъване на коляното и тазобедрената става. За голфърите, този участък може да помогне за поддържане на бедрата безпомощни: