Използване на баланс диск

Можете да седнете на него или да се упражнявате върху него

Подходящ диск или диск за балансиране може да се използва като възглавница на седалката, за да ви даде същите предимства като използването на топка за упражнения като стол , без някои от недостатъците. Седенето в продължение на дълги периоди увеличава вашите рискове за здравето и ако е неизбежно, е разумно да опитате да активирате повече мускули докато сте седнали.

Fit Disc може да се използва и като база за упражнения за ядро, баланс и стречинг.

Тя има една гладка страна и една глезен страна за предоставяне на масаж и повече предизвикателства за упражнения.

Предупреждения за използването на Fit диск като възглавница за седалката

Какво представлява Fit Disc?

Експертна проверка - баланс диск

Използвах топка за упражнения като стол на бюрото, докато не се случи пътнотранспортно произшествие, а костта ми на опашката започна да наранява поради стреса, предизвикан от топката за упражнения. Също така имам синдром на триене на илотибиалната лента и се притеснявах, че столчето с топка за упражнения активира мускулите, което допълнително ще предизвика този проблем.

Но с всички часове, които прекарвам в компютъра, почувствах, че имам нужда от нещо, за да осигуря леко нестабилна повърхност, която да предизвика моята поза.

Подходящият диск е голяма възглавница на седалката, осигуряваща леко нестабилна повърхност. Това води до необходимостта да използвате постуралните си мускули, докато седите. Той има една гладка страна и една гъвкава "масажна" страна, която може да помогне да се запази циркулацията на кръвта, ако сте седнали дълго време.

Намерих Fit Disc да бъде чудесно решение.

Можете също да използвате Fit Disc за упражнения за балансиране и укрепване на ядрото. Баланс дискове са чудесно, преносимо средство, за да помогне с тренировка. Примери:

Дискът Fit вече е надут до точка, която е добре да се използва за възглавница на седалката. Можете да го надуете допълнително, за да осигурите желаното ниво на нестабилност.

Нестабилна повърхност за сядане не е за всеки. Трябва да изградите постепенно времето си за използване, за да видите как тялото ви го толерира. Ако имате ниска болка в гърба, не обмислете да го използвате.