Бързи съвети за получаване на плосък стомах

Следвайте диета с плосък абсмбурт и план за упражнения за по-малка корема

Това е Светият Граал за фитнес феновете: стегнат абсцес. Дори извън фитнес залата, всеки иска да знае как бързо да получи плосък стомах. Добрата новина е, че можете да следвате плоска абсолютна диета, за да направите корема си по-малък. Но за дългосрочни резултати наистина се нуждаете от изчерпателен план за корема.

Първо, научете основните елементи, които определят как се формира тялото ви .

Генетиката може да играе важна роля. След това трябва да зададете разумни очаквания въз основа на биологията на тялото ви. След това използвайте тези съвети и модификации на начина на живот, за да получите средна секция, която означава бизнес.

10 съвета за получаване на плосък стомах

Някои от тези съвети ви помагат да развиете силни коремни мускули и по-плосък корем с течение на времето. Но някои съвети ви помагат да постигнете по-плосък стомах бързо. Опитайте се да включите колкото се може повече от тези съвети в ежедневието си.

  1. Знайте вашата анатомия . Запознайте се с мускулните групи, които образуват коремната област . Ако разберете как работят мускулите, ще бъде по-лесно да ги използвате правилно, когато тренирате. След това планирайте интелигентна коремна тренировка, за да завършите поне три пъти седмично. Не е нужно да трае повече от 10-15 минути, но трябва да включва упражнения за работа на вътрешните и външните обвивки по страните на торса, както и упражнения за работа на ректуса на корема , който тече по средата на средата и дефинира вашия шест-пакет.
  1. Спрейте корсета си. Научете се да затегнете този дълбок слой на коремния мускул ( transversus abdominis ), докато преминавате през ежедневните дейности. Трябва да почувствате, че сте затягате корсета около средната си част. Но не задържайте дъха си! С тази проста модификация всяко ежедневно движение може да се превърне в основно упражнение, което ще ви помогне да получите плосък корем.
  1. Стани! Избягвайте дълги периоди на седене. Поддържайте и подтискайте тези силни коремни мускули, когато работите или работите в домашни условия. Освен това, да сте наясно с позата си, когато стоите. Добрата поза стимулира здравата сърцевина и силното ядро ​​ще спомогне за по-добра поза. Добрата поза ви помага да изглеждате по-високи и по-тънки и прави стомахът ви да изглежда по-тънък мигновено
  2. Направете обучение за стабилност. Как да превърнете бицепса в основна тренировка? Добавете предизвикателство към стабилността! Направете упражнението в изправено положение и добавете нестабилна повърхност под краката си. По този начин трябва да подсилите сърцето си и да използвате коремните си мускули, за да балансирате и да стоите изправен, докато работите с ръцете си. Можете да добавите това предизвикателство към всяко упражнение. Използвайте инструменти като вълнообразна дъска или бозу, за да подобрите тренировката си за стабилност.
  3. Увеличете NEAT. Ефективните тренировки са от съществено значение, но Вашите случайни ежедневни дейности също играят огромна роля в колко калории горят всеки ден. Термогенезата с не-активност (NEAT) може да ви помогне да изгорите излишната коремна мазнина. Направете малки промени, за да подобрите броя на калориите, които изгаряте всеки ден. Но не компенсирайте, като ядете повече!
  4. Правете интервални тренировки. Няма време за дълги тренировки? Няма проблем. Обучението с висок интензитет ще ви помогне да изгорите повече калории през целия ден, като увеличите максимално потреблението на кислород след тренировка (EPOC). EPOC е фантастичен термин за това, което повечето хора наричат ​​"afterburn". EPOC ви позволява да изгаряте повече калории дори след като приключите тренировката си.
  1. Изсипете малките розови тежести. Изградете и оформете мускулите, за да подобрите общата ефективност на тренировките си и да поддържате здравословен метаболизъм. Колко тегло е достатъчно? Според Американския съвет за упражнения, трябва да вдигнете 70-80% от максималната си съпротива, за да изградите и оформите мускулите си. Максимално съпротивление обикновено се определя като " 1 rep max " или най-голямото тегло, което можете да повдигнете при едно повторение. За повечето хора това означава да вдигнете повече от малкото розово тегло от 2-3 килограма, което намирате в някои фитнес центрове.
  2. Пия вода. Останете хидратирани, за да останете енергични и активни. Също така ще намалите подуването на корема от задържането на вода, ако поддържате добре хидратирано тяло. Прескочете висококалоричните спортни напитки и подсладените напитки. Придържайте се към домашно приготвена ароматизирана вода, за да запазите хидратацията си евтин и здрав. Ако чувствате, че теглото на корема Ви се дължи на задържане на вода, има сигурни начини да изгубите бързо теглото на водата, така че корема ви да стане по-ласкат за няколко дни (или дори няколко часа).
  1. Преминете печени стоки. Това е моето лично правило да получа (и да запазя) плосък корем. Обичам печени стоки, но всъщност няма нищо добро за тях, що се отнася до корема ви. Чашите са страхотни, но те са лоши за корема ви. Печената храна често съдържа твърде много захар, тонове мазнини и почти никаква хранителна стойност. Много пакетирани печени продукти също съдържат транс-мазнини. Ако наистина се нуждаете от десерт, имайте малък квадрат на шоколад или малка лъжичка сладолед. Най-малко сладоледът съдържа протеин , повишаващ метаболизма , който е от съществено значение за отслабване
  2. Облечи се правилно. Запознайте се с вида на тялото и облеклото си, за да насърчите увереността и дългите, постлави линии Можете да фалшив миг плосък ABS с добре структурирани яке или нагоре нагоре.

Не забравяйте, че за да получите плосък корем, трябва да съчетаете добра диета с добра програма за обучение и добри гени. Никой няма перфектна midsection, но можете да извлечете максимума от това, което имате с умните решения за начина на живот.