BOSU Balance Trainer и как да го използвате

Балансираният инструктор BOSU Balance Trainer е един от най-вълнуващите инструменти за тренировки, за да се удари в света на фитнеса през последните няколко години и бързо се превърна в основен елемент в много здравни клубове и домашни зали. Той е идеален за насочване към различни области на фитнес като издръжливост, сила, баланс и стабилност. Спираловидната куполна страна отгоре предлага подскачаща повърхност за всичко от сърдечно до тренировъчно обучение.

Превъртете го и има плоска страна, която можете да използвате за основна работа, упражнения на долната част на тялото или обучение за гъвкавост. Научете всичко, което трябва да знаете за BOSU.

Преглед

BOSU е като топка за упражнения, която е била нарязана на половина с платформа на дъното. Можете да го използвате куполовидната страна нагоре като стъпка и да се изправяте върху нея, да седите върху нея, да легнете на нея или да скачате наоколо за кардио, по-ниска сила на тялото или основни движения. Или можете да го обърнете и да използвате платформата за упражнения на горната част на тялото, като например натискане нагоре или повече движения на основата, като дъски. Възможностите са безкрайни. Някои идеи включват:

Какво прави

Правенето на тренировки на тренажор за баланс изисква да поддържате центъра на тежестта си върху повърхност, която постоянно се променя. Само стои върху него е предизвикателство, тъй като тялото ви се движи и се премества в и извън баланса.

Използването на тренажор Bosu Balance може да помогне за подобряване на:

Най-доброто нещо за BOSU, освен неговата универсалност, е, че прибавя забавно към вашите обичайни тренировки.

Можете да го използвате вместо стъпка за аеробни тренировки (много трудно) и докато правите някои традиционни йога пози, като войн и триъгълник. Това направи тренировките предизвикателни и интересни.

Треньорът за балансиране на BOSU се предлага в различни магазини за спортни стоки и отделения и можете да намерите повече подробности за закупуването онлайн в този преглед на BOSU . Можете да намерите подробни упражнения и други продукти на BOSU на BOSU.com.

BOSU Balance Trainer Упражнение Видеоклипове

Вашият BOSU Balance Trainer се предлага с видео инструкция, но има и други видеоклипове, които да ви помогнат да интегрирате трениращия баланс на BOSU в тренировките си:

Вижте още DVD-та за обучение на BOSU на сайта на BOSU

Балансираният треньор е чудесно допълнение към всяка домашна фитнес зала, предлагаща разнообразие от дейности и упражнения, които ви тласкат към вашата комфортна зона. Ако търсите нещо ново, Балансираният треньор просто може да се побере в сметката. Опитайте тези начинаещи-приятелски упражнения, за да започнете.