Храни с ниско съдържание на въглехидрати

Предястия не трябва да се пълнят с въглехидрати

Планирате ли парти или трябва да вземете предястие на едно? Ще се радвате да знаете, че има много храни с ниско съдържание на въглехидрати, които няма да навредят на вашата диета. Въпреки че тези рецепти имат малко въглехидрати, те не са лишени от вкус и хората няма да се интересуват, че са здрави. Те дори може да ви благодарят!

Нискокафяви зеленчуци, потапяне и разпръскване

Това е лесно, здравословно, колоритно, хрупкаво и всеки оценява, че има някои зеленчуци наоколо.

Можете да използвате три или четири контрастиращи цвята или да отидете на дива с огромен плот.

Съвет: Твърдите зеленчуци като броколи се ядат по-лесно, когато се бланшират. Сварете в продължение на две минути, след това прехвърлете в купа с ледена вода за бързо охлаждане.

За да вървите заедно със зехтина, сервирайте ниско съдържание на въглехидрати. Спанакът е винаги любимо и е много лесно да се направи. По същия начин обикновеният гуакамол може да създаде идеалното окончателно докосване за вашия плато.

Като алтернатива, помислете за пълнене на зеленчуците си, вместо да ги потапяте. Всяко потапяне или нанасяне може да се напълни с мини звънец, чери домати и много други зеленчуци. Рецепти от краставица или jicama правят великолепни автомобили за домашно приготвяне на сирене и тази рецепта за емайлмено потапяне е тази, която ще бъде хит на партито.

Обикновен коктейл за скариди

Ниски въглехидрати и толкова лесно! Този коктейл с ниско съдържание на въглехидрати може да бъде смесен за нула време и е без захар (за разлика от захарните заместители в магазина).

За да отидете заедно с това, помислете за сервиране на ниско-въглехидрати кокосови скариди .

Не може да се разболее със сирене

Подредете няколко сирена на чиния. Добавете пъпеши или плодове за сладък контраст или малки могили без захар. За нещо с малко пизаз, опитайте ръката си на пълнени бря сирене . Можете да го напълните с разнообразие от ниско-въглехидратни напитки, от песто и билки до пушена сьомга или боровинки.

Играйте наоколо с пушена сьомга

Има много начини да служите на пушена сьомга . Сложете я в близост до сирената, така че хората да могат да се смесват и да се сравняват. Сьомга с кремообразно сирене на краставици краставица е страхотно, както добре. Добавете копър от копър или няколко каперси за допълнителна искра, ако искате. За да получите малко по-любимо, направете ролки, като разпространявате сьомга с кремообразно сирене, след това го навийте и го нарязвайте на колела.

Започнете обвиването на прошуто

Прошутото е изсушена италианска шунка, която е нарязана много тънка. Прошутото и пъпешът са класическа комбинация. Нарежете малко на прошутото върху чинията си за сирене за още едно чудесно сдвояване. Или печено аспержи и след това увийте всяка стъбла с прошуто.

Вземи пикантни с крила

Пилешкото крило е чудесна храна и може да се направи по много начини. Номерът е да ги направят чисти и дори да бъдат направени в бавната печка. Не забравяйте да включите някои опции за потапяне с крилата си. Изберете сос за барбекю с ниско съдържание на въглехидрати и захар или леко сирене сирене превръзка , или и двете, така че гостите имат опция.

Фантастирайте Вашите Ядки

Кой не обича да закичва някои пикантни или сладки ядки? Ядките са добри за вашата диета с ниско съдържание на въглехидрати , стига да не ядете прекалено много и е много лесно да добавите малко зъби. Например, тези пикантни сладки пекани отнемат само пет минути, за да направят, или винаги можете да прибягвате до бърза и ниско съдържание на въглехидрати .

Още по-ниски въглехидрати страна Предястия

Не забравяйте напитките

Някои хора автоматично мислят за алкохолни напитки за партита, но не-алкохолни версии могат да бъдат направени от много коктейли с ниско съдържание на въглехидрати . Често е толкова лесно, колкото да прескочите алкохола. Също така, проучете възможностите си за напитки, които не съдържат захар, и научете за алкохолните напитки с диета с ниско съдържание на въглехидрати .