Топ съвети за готвене с ниско съдържание на въглехидрати

Сосове, зеленчуци, месо и други съвети за готвене с ниско съдържание на въглехидрати

Когато променим начина, по който ядем, често трябва да научим някои нови техники за готвене - или да се научим да готвим на първо място! Но наистина не е трудно и може да бъде наистина забавно и възнаграждаващо! Тук има съвети за готвене с ниски въглехидрати, техники и съвети за готвене на здравословни и вкусни храни с ниско съдържание на въглехидрати.

1 - 10 съвета за лесно зеленчуци

Знаехте ли, че когато хората се променят в режим на хранене с ниско съдържание на въглехидрати, те обикновено удвояват или дори утрояват количеството зеленчуци, които ядат? Ето няколко съвета за бързо получаване на зеленчуци на масата.

| Повече ▼

2 - Яйца за начинаещи

Те са евтини, супер питателни, лесни за готвене и са чудесно средство за отлежаване на зеленчуци и меса. Какво не ви харесва?

Вижте също:

Омелец, Фритатас и още

Яйцата наистина са невероятни

| Повече ▼

3 - заместители на нискокалорични макаронени изделия

Липсваш ли тестени изделия? Ето някои страхотни заместители с ниско съдържание на въглехидрати. Най-добрият избор са зеленчуците, но има и други здравословни възможности.

Вижте също:

Как да купя Спагети Скуош

Как се прави тиквички

| Повече ▼

4 - Как да готвя зелените

Знаете ли, че зелените са нисковъглехидратна супер храна, която трябва да ядем ежедневно? Някои казват, че нашите древни прадеди ядоха до шест килограма листа на ден! Ето съвети за начините за приготвяне на зеленчуци и съставки и вкусове, които работят добре с тях.

| Повече ▼

5 - Съвети за готвене на най-добрите хамбургери

Бургери - yum! Но понякога те са сухи, понякога нямат много вкус и понякога се превръщат в "хокейни шайби" на скара. Ето някои съвети, с които да доведете бургерите си от "добър" до "велик".

| Повече ▼

6 - Как да си направим евтин вкус на пържола Добър

Страхотно пържола не трябва да е скъпо! Проверете как да подправите вечеря на разумна цена.

| Повече ▼

7 - Как да се разтопи сладък сос или супа

Има много начини за сгъстяване на сосове, ястия и супи, а количеството въглехидрати в тях варира. Ако имате нужда само от малко, може да има смисъл просто да използвате обикновен сгъстител (например, ако супена лъжица брашно ще уплътни сос за няколко порции.) В противен случай, изберете нещо по-ниско в въглехидратите, като тези предложения.

| Повече ▼

8 - Съвети за готвене с неподсладен шоколад

Би било хубаво да можем да вземем неподсладен шоколад и просто да го заменим с редовни рецепти - за съжаление, не работи толкова добре. Тази статия споделя ползите от шоколада за здравето и има връзки с ниско-въглехидратни рецепти, използващи шоколад.

| Повече ▼

9 - Как да си направим крем

Мнозина мислят, че сметаната се е родила в кутия, но е доста бързо да се направиш, без да имаш захар!

| Повече ▼