Смес с ниско съдържание на въглехидрати: идеалната снежна или снежна закуска

Повечето опаковани трасиращи миксове съдържат много захар - ето как да направите своя собствена

Trail mix е нетрайна, удобна лека закуска, която е енергийно гъста - което означава, че много калории са опаковани в малко количество храна. Тя има за цел да осигури храна по време на напрегната дейност, като например туризъм (оттам и името). Следите от ниско съдържание на въглехидрати са чудесна закуска преди или след тренировка или много работа или просто като спешна закуска в чантата си, но имайте предвид, че повечето предварително опаковани трасиращи миксове не се квалифицират като ниско- въглехидрати.

Те обикновено съдържат значителен товар от захар, който осигурява "бърза енергия" под формата на бонбони, шоколадови чипове и / или сушени плодове - но вие ще искате да избегнете повечето от това с диета с ниско съдържание на въглехидрати. Ето как да направите свой собствен следи, да създадете микс от сладки и пикантни вкусове, които искате, и да запазите въглехидратите надолу.

Ядки и семена

Следите от следи имат много ядки и семена, които са отлични храни на диета с ниско съдържание на въглехидрати. Те са богати на сърдечно-здравословни мазнини, с ниско съдържание на въглехидрати, а много от тях са с високо съдържание на протеини. Орехи, бразилски орехи, бадеми, лешници, фъстъци, пекани, тиквени семки и слънчогледово семе са чудесни добавки към вашето пътешествие и те са сред най -ниските в въглехидратите сред ядките и семената; кашу и шам фъстък, например, имат малко повече въглехидрати на унция. Въпреки това, всички ядки и семена могат да се считат за храни с ниско съдържание на въглехидрати .

Също така може да искате да включите солени ядки, а не нелегирани, което ще добави още вкус и използвайте тези следващи съвети, за да добавите намек за сладост към вашия микс.

Сушени плодове

Тези, които се занимават с тежка физическа активност, обикновено могат да избягат с поне малко повече въглехидрати от тези, които не упражняват. Друга причина за сладките неща е вкусът, разбира се. Трейлър микс нямаше да се смеси, без да има сладост; това би било просто смес от семки и семена.

Сушените плодове обаче често имат много високо съдържание на захар и обикновено не са включени в нисковъглехидратната диета. Ето правилният начин да добавите сушени плодове към сместа с ниски въглехидрати.

Гледайте за добавени захари. Сухите плодове често добавят захар; ако плодовете нямат много захар, можете да заложите, че някои ще бъдат добавени по време на обработката. По този начин, плодовете, като боровинки и боровинки, които обикновено са големи плодове избор при ядене на ниско съдържание на въглехидрати, почти винаги имат много добавена захар, когато се изсушават и продават в търговската мрежа. Прочетете етикетите на съставките, преди да купите, и пропуснете всички марки, които добавят захар (по-долу ще обясня как да се подслади).

Потърсете неподсладени сортове или онези, подсладени със сок от плодове. Eden Organics прави достъпни изсушени боровинки и боровинки, подсладени с ябълков сок, например. Неподсладените кокосови люспи правят вкусно, хрупкаво допълнение към следите от микс и те са много нисковъглехидратни. Други сухи плодове без захар могат да се намерят на специални пазари за здравословни храни, но обикновено са по-скъпи. Един от източниците е фирмата на Karen's Naturals, която замразява-изсушава зеленчуци и плодове без нищо да се добавя. Някои магазини за здравословна храна носят собствени продукти, като изсушено манго на Trader Joe , ягоди и ананас.

Обърнете внимание, че само четенето на хранителните данни за някои продукти, изсушени чрез замразяване, може да бъде измамно, тъй като хранителната информация е по тегло и те са много леки, тъй като цялата вода е била отстранена (за разлика от по-често срещаните сушени плодове). Например, 1,5 литра вана от изсушени чрез замразяване боровинки е около 3 чаши по обем.

Използвайте по-малки суми. Стафидите имат 125 грама ефективни въглехидрати на чаша, обаче, защото са интензивни в сладостта и вкуса, всичко, от което се нуждаете, е няколко стафиди на шепа ядки и семена за сладък контраст. Дори по-добре от стафидите са касис, защото те са по-малки и по този начин опаковат по-малко въглехидрати.

Направи си собствен. Възможно е да направите своя собствена изсушена плодова равнина или с добавена захар заместител. Аз не разполагам с дехидратор, но разработих метод за изваждане на сухи боровинки без захар във фурната.

Половин и половина. Когато пазарувате или пазарувате онлайн, потърсете предварително опакована пътека и изберете тази с най-малко въглехидрати и най-малко количество захар. След това го "разредете", като смесвате чаша от тази смес с няколко чаши от вашите ядки, семена и неподсладен кокос.

Лесна рецепта за смесване на ниско съдържание на въглехидрати

Това е само една възможност, разбира се.

Хранителна информация: Това трябва да направи около 16 порции ¼ чаша всяка. Всяка порция ще има 6,5 грама ефективен въглехидрат и 3,5 грама фибри. Ако направите същата смес без стафиди, като приемете 14 порции, всеки ще има 4 грама ефективен въглехидрат и 3 грама фибри .