Спанак за пет минути

Акценти на храненето (на порция)

Калории - 20

Мазнини - 0 грама

Carbs - 2g

Протеин - 3g

Общо време 5 мин
Подгответе 5 минути , гответе 0 мин
Сервирания 16 (по 2 супени лъжици)

Защо да купувате предварително опакован спанак, когато можете да разбъркате тази лесна рецепта за спанак натопи само за 5 минути или по-малко? Тази рецепта е по-здравословно закупена от магазина спанак, която често има захар или други добавки и има и по-добър вкус. Не е нужно да използвате кухненски робот, но той разгражда спанака повече за по-плавно потапяне.

Съставки

подготовка

  1. Ако използвате кухненски процесор, няколко пъти пулсирайте сапана. Добавете останалите съставки и ги разбъркайте добре.
  2. Ако не използвате хранителен процесор, разбъркайте, за да съберете съставките в купа.

Състав на заместителите и съвети за готвене

Това потапяне е страхотно предястие като растително натопи или се разстила на краставици или други зеленчуци. ( Чикадите на Джикама биха добавили някаква криза.) За да добавите малко количество на накисване, добавете нарязания, варен бекон и малко лют червен пипер или нарязани япаркови пиперки в зависимост от това колко горещо ви харесва.

Това потапяне изглежда красиво в пухкаво лилаво зеле. Но не хвърляйте допълнително зеле - няколко резена се потапят, за да добавите малко зеле. Голямата хранителна стойност в лилавото зеле е идеалното допълнение към тази рецепта за спанак.

Пиперите понякога се добавят към спадовете за цвят и текстура, но не се нарязват на всички пиперки, които да се разбъркват инча. Оранжевите оранжеви, червени, зелени или жълти чушки се изсипват и се използват като драпи. Меките вкусове на чушкита няма да отхвърлят вкуса на натопи и различните цветове ще направят визуална презентация.