19 Упражнения за тяло за бързо фитнес навсякъде

Изпробвайте тези физически упражнения за бързо тренировка без оборудване

Упражненията по телесно тегло могат да ви помогнат да останете в дома си, или на пътя с малко или никакво оборудване. Ето някои от най-добрите упражнения за телесно тегло за поддържане на мускулната сила и издръжливост, или създаване на страхотна интервю за тренировки у дома. Смесвайте и подхождайте на упражненията, за да създадете перфектната тренировка за пътуване, фитнес у дома или просто да добавите малко разнообразие към обичайната си тренировка.

Започнете с леко загряване за няколко минути. Това може да бъде ходене, маршируване на място или отстъпване отстрани. Целта на загряването е кръвта да се циркулира и температурата на тялото да нараства, за да се подготви за упражнения с по-висока интензивност.

Извършвайте всяко упражнение в продължение на 30 секунди до две минути, в зависимост от вашите условия и интерес. Преминете към следващото упражнение гладко, но бързо. Можете да продължите с рутина, докато желаете, но се стремите към тренировка от двадесет до тридесет минути. Охлаждайте с пет или повече минути на разтягане и лесни движения.

Упражнения по тялото

Ако сте мотивирани и сте малко креативни, можете да получите тренировка за цялото тяло по всяко време, навсякъде.

Не забравяйте да се консултирате с лекаря си, преди да започнете тренировъчна програма и да слушате тялото си за признаци на нараняване.