Списък на Топ 5 Най-ефективни Ab тренировки

Аб тренировки полагат много усилия. Защо да не ги направите най-доброто, което могат да бъдат? Ето някои съвети за това, как да направите аб-тренировките ефективно - не само за да получавате хубави плоски коремчета, но и функционални такива.

1) Запознайте се с коремните мускули

Ако ще направите аб-тренировки по начин, който смята, че първото нещо, което трябва да знаете, е какви са мускулите, които работите. Много хора не знаят, че ABS са всъщност 4 различни мускулни групи с различни действия.

Ако искате вашата тренировка да бъде успешна, трябва да работите с всички коремчета. Осъзнаването е първата стъпка:
Как да издърпате абсурда си в

2) Не става дума за гъвкави хълбоци или за натискане на таза

О, ох. Много работа и малко резултати ...
Хип flexors са мускули, които помагат доближаването на крака и багажника, което е хореография на много работа. Въпреки това, въпреки че flex hip flexors често участват в AB работа, вие искате да се уверите, че вашите ABS работи най-трудно, а не вашите flexors flex.

По същия начин, натискане на таза може да направи AB тренировки изглежда и се чувстват драматични (когато това не става по пътя). Увиването може да увреди гърба ви и да ви накара да пропуснете тези дълбоки коремни мускули, които искате да работите.
Спряно срещу неутрален палис
Hip Flexors vs Abs

3) Баланс Ab тренировки с гръб упражнения

Коремните мускули и гръбначните мускули се балансират помежду си по начини, които са важни за вашата поза и здравето на гръбначния ви стълб.

За ефикасно, безопасно движение всички мускули на сърцето ви трябва да работят заедно, включително задните мускули.

Ако работите с коремните си мускули, без да се балансирате с упражнения за удължаване на гърба , не само ще бъдете главен кандидат за болки в гърба , но най-вероятно ще се окажете с непривлекателна, неефективна поза (каква полза е тогава?


5 упражнения за удължаване назад
Обратно удължаване и сила упражнения
Инструкции за пилатес обратно упражнения
Защо Пилатес работи за болки в гърба

4) Работете горно и долно Abs

Технически няма отделни коремни мускули отгоре и отдолу. Функционално обаче има разлика в горната и долната граница и е необходимо да се обърнете към двете области. Ако правите само упражнения като повдигане на гръдния кош (по-добра версия на хрускам), може да се наблегнете повече върху горната аббо функция и да се чудите защо все още имате по-нисък абопотент.
Примерни упражнения - Горен Ab и Долен Ab Фокус:
Върни се обратно
Навивам
Двойно крака стречинг
Удвояване на двойното краче
Еднократно стречинг на крака
Вижте също:
Pilates Flat Ab тренировъчна серия
20 основни протокола на Пилатес

5) Правете повече пилатес упражнения

Повечето хора асоциират Пилатес с тренировки от ББ. И това е вярно, Пилатес е много коремна работа. Пилатес работи абсолютно така, както можете - горната част на корема, долната част на корема, страничните, усукващи, стречинг и т.н. ... Започваме с ядрото и наистина с Пилатес , което е повече от просто абсолютно, защото всъщност коремните мускули не работят сами.

Вашият корем трябва да може да работи съвместно с всеки друг мускул във вашето тяло - дори и най-малкият пръст мускул. Така че Пилатес е метод на цялото тяло и по този начин получавате най-добрата абсолютна, да, но и абсолютна, която функционира добре във връзка с всичко, което искате да направите в живота си.

Така че не се ограничавайте до упражненията на Аб. Научете работата си цялото тяло от силно ядро.