7-те най-добри спортни напитки за закупуване през 2018 година

Попълнете тялото си по време и след вашето рутинно

Когато сте в средата на енергична тренировка, студени спортни напитки може да бъде магическият куршум, който трябва да натиснете тялото си само малко по-нататък. Пълни с електролити, които да заменят това, което губите, когато се потите, те са чудесен начин да останете хидратирани по време на спортна активност или да помогнете да се възстановите след по-голяма пот сесия.

Но погледнете отвъд ярките етикети и дори по-ярките оцветявания на храни и ще откриете, че не всички спортни напитки са еднакви. Всъщност има множество подкатегории, които се грижат за всеки вкус и нужда - и сме тук, за да ви помогнем да изберете този, който е подходящ за вас. Обърнете внимание на най-добрите ни снимки за многобройните видове спортни напитки на пазара, независимо дали сте удари в салона или просто искате да останете хидратирани. От формули, които използват по-естествени аромати на старите, изпитани и истина, тук, най-добрите спортни напитки за вашия начин на живот.

Ако търсите чудесна спортна напитка, която е невероятна победа - нулеви калории, без захар и пълни с електролити - Propel е нашият най-добър избор. Тъй като това е ароматизирана вода, тя има по-лек вкус от продукти като Gatorade или Powerade, но все още опакова всички основни минерали, които тялото ви се изпотява, когато работите.

Предлага се в четири вкуса и е формулиран така, че да включва антиоксидантните витамини С и Е, които подпомагат добрата тъканна функция във вашето тяло. Това е чудесен избор, ако искате да останете хидратирани по време на всяка физическа активност - някои рецензенти дори казват, че е отишло при тях, когато те косят тревата в сутрешен летен ден.

С фокуса си върху изграждането на мускулна маса, някои карикатури може да търсят спортна напитка, която не само ги държи хидратирани. Ето защо препоръчваме този продукт от Scivation, който включва 7 грама разклонени аминокиселини или BCAAs, които могат да ускорят възстановяването на мускулите след активност.

Критиците в Amazon твърдят, че Scivation е перфектното допълнение към трудната тренировка, като някои дори заявяват, че са забелязали печалби от тяхното представяне. Имайте предвид, че продуктът съдържа някои указания за безопасност; не забравяйте да се консултирате с лекар, преди да вземете продукт с BCAA.

Прахообразните миксове отиват по-далеч от традиционните бутилирани спортни напитки - просто разбърквайте някои във водата и отидете. Но тази смес от Liquid IV е нещо повече от просто спортна напитка; това е страхотна хидратационна система, като един пакет предлага същото ниво на попълване като две до три бутилки вода. То също твърди, че има по-малко от половината от захарта или калориите, както повечето други спортни напитки и не съдържа изкуствени аромати или цветове.

Рецензенти казват, че Liquid IV е един от най-добрите начини да останеш хидратиран, който някога са се срещали, добавяйки, че вкусът е по-сладък от другите спортни напитки. Професионален съвет: Клиентите също така казват, че тя работи чудесно като лек за махмурлук.

Страхуваш ли от тренировката на AM? Таблетките Nuun Hydration: Electrolyte + Caffeine Drink Tablets ще ви помогнат да работите най-трудно, дори и по време на онеправданите 5:30 сутрешни повиквания. Тези разтварящи се таблетки се подсилват с електролити, за да ви поддържат хидратирани, заедно с кофеина, който да ви подтикне. Те са невероятно компактни и удобни за пътуване - просто хвърляйте тръбичка от 10 таблетки във Вашата фитнес чанта или раница за туризъм и отидете. Предлага се в аромати, като вар, ягодоплодни, черешови лимеди и манго оранжево, и съдържа само 10 калории на таблетка.

Амазонските рецензенти казват, че тренировките им са много по-малко измъчвани от умората след употребата на Nuun Hydration и те обичат колко компактен и лесен за носене опаковка.

Тези шапки SaltStick са чудесна алтернатива за напитки, предлагащи оптимални допълнителни витамини в лесна за консумация форма. Всяка таблетка предлага 215 mg натрий, 63 mg калий, 22 mg калций, 11 mg магнезий и витамин D, за да ви помогне да продължите по-дълго. Макар че те са чудесни за спортистите, много клиенти използват и SaltStick Caps, ако имат медицинско състояние, което изисква допълнителни натрий и електролити.

Въпреки че винаги трябва да се консултирате с лекар, ако Вашият лекар Ви е препоръчал да увеличите приема на натрий и калий, Caps SaltStick са удобен избор. Собствениците казват, че те спомагат за намаляване на главоболието след тренировка, умора и мускулна болка и служат за бързо рехидратиране след изтощение.

Търсите проста, органична спортна напитка, която е добра за вас, като същевременно осигурявате необходимото хранене, за да продължите? NOOMA Organic Electrolyte Drink е растителна спортна напитка, която е екологична, не генетично модифицирана и веганска. Всеки картон има 30 калории без допълнителна захар. Кокосовата вода добавя калий, докато естествената морска сол ви дава тласък на натрий, който да ви помогне да напълнете. Също така има намек за органична стевия, за да й придаде сладост, но иначе това е чудесна алтернатива на спортните напитки със захар.

Фенове на NOOMA казват, че това е най-добрата спортна напитка там, като казва, че осигурява електролитите, от които се нуждаете, без захарта, която нямате. Можете да си купите пакет от 4 или 12, като всяка картонена кутия предлага 17 унции или шоколадов мента, праскова боровинка или аромат на манго.

Когато мислите за спортни напитки, Gatorade е може би първата марка, която идва на ум. Създаден през лятото на 1965 г. от футболен треньор в Университета на Флорида, тази жажда за жаден жаждата е направена с оглед на спортистите, за да им помогне да се възстановят и възстановят след тежка тренировка. Формулата е проста - тя има електролити и въглехидратна база, която по същество се губи след изпотяване в топлината и сладък аромат, който ви примамва да пиете. Предпочитан от 45 години на NFL, тази спортна напитка е предпочитана напитка за много професионални спортисти, както и за активни деца и възрастни.

Цената е достъпна и е достъпна почти навсякъде, което го прави лесна опция за закупуване след дълъг период на слънце. Докато това има много захар в него, за тези, които искат да гледат консумацията си, те могат просто да използват няколко супени лъжици Gatorade смесени със студена вода за освежаващо и все още ефективно питие.

разкриване

В Fit, нашите експерт-писатели са ангажирани с проучването и писането на внимателни и редакторски независими прегледи на най-добрите продукти за вашия живот и вашето семейство. Ако ви харесва това, което правим, можете да ни подкрепите чрез нашите избрани връзки, които ни печелят. Научете повече за процеса ни на преглед .