Хип Flexors срещу Аб Мускули

Дали вашите бедрени флексори поемат вашите упражнения?

Ако вземете курсове по пилатес или фитнес класа, може да чуете фразата: "Останете от флексорите на бедрата си". Какво означава това? И можеш ли да го направиш?

Какви са хип flexors и какво правят?

Бедрените флексори са група от мускули, които приближават по-близо бедрото и тялото на тялото. Използвате вашите бедрени флексори в много ежедневни дейности като ходене, засилване и прегъване.

Технически, бедрените флексори са илиас, psoas major , pectineus, rectus femoris и sartorius мускули. Очевидно е, че се нуждаем от гъбестите ни бедра. Но ние обикновено не се нуждаем от тях толкова, колкото ги използваме в упражненията .

Хип Flexors поемат Ab тренировки, ако не сте внимателни

Ето го и проблемът: Когато тренираме да се насочим към абсцеса, както правим в Пилатес, правим упражнения, които намаляват разстоянието между бедрото и багажника - мисля, че седят нагоре , навиват се , краката се повдигат . Бедрените флексори са силна група от мускули и те се опитват да поемат. В крайна сметка ние работим с хип flexors повече от нашите коремни мускули! Това е един от начините, по които можете да направите 500 седящи прозорци и да нямате нито един от тях, който да е насочен към вашия абсцес.

Знаеш ли какви са седящите, в които слагаш краката си под нещо, което ги държи надолу, и правиш цял куп седящи с почти плосък гръб? Познай какво? Предимно хайвер гъвкави. Пилатес хора играят същия риск с множеството упражнения за огъване (напред огъване), които правим.

Как мога да изляза от моите хип-гъби?

Отговорът не е прост. Много от нас непрекъснато трябва да работят върху навик на хълбока. От една страна, наистина не можете да оставяте бедрените flexors изцяло от повечето упражнения. Те все още са важна част от картината. Идеята е да привлечете вниманието на костите колкото е възможно повече и да предпазите хирурзите от преглъщане.

Нашата първа линия на защита винаги е осъзнато. Когато правите Пилатес или друга фокусирана работа, насочете вниманието си към коремните мускули. Започнете да разберете за себе си какво се чувства като корема и какво се чувства като хип flexors . Това може да ви помогне да се запознаете с коремните мускули и техните функции. Работете също така, като знаете как над накланянето на таза може да доведе хартия flexors в игра.

Проблемни признаци за силна гъвкавост на хълбока и слаб абсс

Ниска болка в гърба и болезненост в областта на слабините може да са признаци, че сте слаби в корема и прекомерно използване на бедрените си флексори. Друга улика е, че не можете да държите краката и краката си надолу, когато седите или се преобърнете. Виждате ли логиката в тази? Това, което се случва тук, е, че коремът не е достатъчно силен, за да се справи със сътресенията си, но ние казахме на тялото да се доближат багажника и бедрото, така че бедрените флексори да поемат и краката да летят нагоре , (Затова и ролята на плътно закоравяване)

Другата страна на бедрената флексия е разширение на бедрената кост. Важно е мускулите на флексията на бедрото и разширението на тазобедрената става да работят заедно по балансиран начин и много от нас имат слаби разширители на бедрата.

4 Пилатес упражнения за повишаване на осведомеността и баланса Използване на Ab и Hip Flexor

Тези основни упражнения за Пилатес могат да помогнат за повишаване на осведомеността и да поставят основите на коремната сила и механизма на тялото, които балансират използването на ab и hip flexor:

Тъй като работите върху повишаване на осведомеността си за връзката между корема и хип flexors, ще откриете, че има реципрочност по отношение на една група мускули, които правят стабилизирането на багажника или таза, докато другият комплект се движи. Това, което искаме да постигнем, е баланс на мускулите, по-добра функционалност и в крайна сметка по-голям избор за начина, по който се движим.