Поддържано въртене на пилатес матово упражнение

Отделете време, за да опознаете това упражнение и ще откриете, че той има многобройни приложения като инструмент за обучение за повишаване на осведомеността, както и тренировка за упражнения. Можете да използвате Поддържано връщане назад, за да ви помогнем да настроите абдоминалите си и как да ги използвате, за да създадете дълбока лъжичка. Roll Back ще разкрие слаби места и места, които бихте могли да се изкушите да опитате да оставите гърба, раменете или шията си в действие.

Може да искате да използвате Поддържано връщане назад като време, за да преминете през принципите на Пилатес : дъх, центриране, концентрация, контрол, прецизност и поток, за да видите как те наистина работят във вашата практика. В края на инструкциите за упражнения включих набор от предложения за работа с модели на дишане в Поддържано връщане назад.

Ако Roll Up е трудно упражнение за вас, тъй като това е за много хора, Supported Roll Back е перфектното предварително упражнение.

1 - Настройка

снимка Лара Колесар, от Питър Крамер, с любезното съдействие на Studios Kolesar

Преди да започнете да се връщате назад, не забравяйте, че това е тренировка, а не сгъстяващо движение. Това е повдигане и отдръпване на коремните мускули, със съответна удължаваща се крива на гръбнака, докато се върнете назад от седящите кости.

Дръжте средната линия на тялото в ума, така че краката да останат успоредни с правилното подравняване от петите до глезена, коляното и бедрата.

2 - Започнете връщането назад

снимка Питър Крамер, с любезното съдействие на Studios Kolesar

3 - Завръщането

от Питър Крамер, учтивост Kolesar Studios

Завъртете връщането в изправено положение с долната част на гърба. Дръжте кривата си C, докато не се изправите отново върху костите си, след което изпратете коша надолу до пода, докато позволявате на гръбнака да се разгърне към небето, раменете му падат.

Повторете: 4-6 пъти. Работете отново с модел на дишане.

4 - Дихателни модели

любезното съдействие на Studios Kolesar

След като получите последователността на движението, може да искате да играете с това как дишането работи, за да поддържа потока на движение. Можете да научите много, като опитате няколко различни режима на дишане със същото упражнение.

Изпробвайте някой от следните модели. Всеки от тях ще ви предложи различен поглед върху начина, по който да работите с дишането, за да задълбочите вашето лъжичка, да използвате дъха, за да попълните гърба си и да подобрите контрола и потока в упражнението. Просто е ясно кой модел искате да използвате, преди да започнете.

Дихателни модели:

  1. Вдишайте да се върнете. Издишайте, за да се върнете.
  2. Вдишайте да се върнете. Задръж и издишай. Вдишайте да се върнете в кривата. Издишайте да седнете прав.
  3. Издишайте обратно. Вдишайте, за да се върнете.
  4. Издишайте обратно. Задръжте и вдишайте. Издишайте да излезете. Вдишайте да седнете прав.