Как да преодолеете смущаващите моменти в салона

Включете обекта на неудобни моменти във фитнес залата и невероятни истории, които чувате. Ясно е, че фитнес залата е първокласно място за неудобни моменти.

Потниците, които обикалят наоколо с големи тежки машини, могат да имат забавни, неудобни, понякога катастрофални последици.

Независимо дали става въпрос за преминаване на газ в клас по йога или за себе си на главата с тегло, можете да заложите, че някой друг е направил това. Списъкът по-долу не обхваща всяка ситуация, но ще намерите съвети и трикове за това как да избегнете неудобни моменти в салона.

1 - преминаващ газ

RyanJLane / Гети изображения

Изображение: Вие сте в смъртоносна тиха йога класа. Вие дишате, вие сте надолу по гърба и - охлюв - сега вие сте зачеркнат . Още по-лошо е, че е достатъчно силен, за да разкъса тъканта на пространствено-времевия континуум.

Farting може да се случи навсякъде, но никога не е по-често, отколкото в салона. Всичко това, което се вдишва, ви стимулира, което често води до неочаквани и неустойчиви газообразни емисии.

Как да се справя:

2 - Напускане на бягащата пътечка

Разходете се или бягайте на всяка движеща се повърхност, като например неблагодарна , и увеличавате шансовете си за катастрофа и изгаряне. Фактор в Ipods, бутилки за вода и кърпи и добавяте още задачи и предмети, които пречат на способността ви да ходите направо.

Ако паднеш и не си ранен, разчитай се на късмет и си давай точки за забавление на други ходещи в гимнастически салони.

Как да го избягвате:

3 - Объркване на фитнес машина

Фитнесът е мистериозно място, изпълнено с лъскави машини , които нямат смисъл с просто око. Повечето от нас вероятно са се приближили до нова машина и са започнали да бутат бутони, само за да намерят, че няма да изчезне.

Ако сте направили това, вероятно сте усетили, че очите ви палят в теб, докато сте се борили с това странно издърпване, но има начини да избегнете смущението.

Как да го избягвате:

4 - Грешка в гардероба

Ако сте работили във фитнес за продължителен период от време, има шанс, който сте виждали, добре, може би повече от някой, отколкото сте искали.

Разделени панталони, излагане на бельо, падащи шорти ... това се случва. Освен това е добре да изпробвате вашите екипи преди тренировката.

Как да го избягвате:

5 - Изключване, изплъзване или нараняване

Фитнесът е първокласно място за нараняване . Опиращите се кабели, люлеещите се дръжки и други метални предмети създават безкрайно препятствие. Добавете изпотени хора и това е чудо, което някога сме правили чрез тренировка

Злополуките са често срещани - издърпани мускули, подхлъзване или препъване - това се случва с най-доброто от нас, но това е, което правиш за това, което е от значение.

Как да се справя:

6 - Хвърляне нагоре

Хвърлянето във фитнес залата е по-често, отколкото си мислите. Дори когато познавате границите на тялото си, понякога се натискате прекалено силно или сте твърде прибързани, за да придадете на стомаха си необходимото време за храносмилане.

Ако се почувствате замаяни или галени, легнете и издигнете краката си. Ако се наложи да се надуеш, боклук в тих кът работи добре.

Как да го избягвате:

7 - Поемане на твърде много тегло

Изборът на подходящото тегло е труден и е в салона ни прави всички по-конкурентни.

Това може да е хубаво нещо - да се държите по-силно, отколкото ако сте сами. Това е лошо нещо обаче, когато избирате тегло, което е твърде тежко. Рисувате наранявания, неудобства и лоша тренировка.

Как да се справя:

8 - Изпотяване в смущаващи места

Изпотяване е нормално, когато тренирате, но някои хора се притесняват, че изпотят прекалено много или се смущават, ако се появяват потни потници в неприятни места.

Изпотяване е начинът на вашето тяло да се охлажда и никой не очаква да сте свежи като маргаритка във фитнеса. Потта се появява навсякъде - подмишниците, гърдите, долната част на гърба и да, понякога слабината или задния край.

Не можете да избягвате изпотяване, но има начини да го направите по-удобно.

Как да се справя:

9 - Осъзнавате, че имате две леви крака

Групата фитнес зала може да бъде страшно място, ако сте нови. Има редици от хора, стотици огледала, а силната музика трудно чува инструктора.

Това, което е по-лошо, е опитването на нов клас и забиването на други упражнения, когато се опитвате да следвате хода.

Трябва да започнете някъде, но подготовката предварително може да направи за пръв път малко по-лесно.

Как да го избягвате: