Рецепта и над брояча хапчета за отслабване

Прегледайте най-лошите и най-добрите хапчета за отслабване, одобрени от FDA

Мислите ли за използване на хапчето против загуба на тегло за намаляване на теглото? Или може би сте чували за хапче за диета, одобрено от FDA, което изисква рецепта. Опитвайки се да намерите безопасно лекарство, което да ви помогне да отслабнете, може да бъде предизвикателство. Използвайте това ръководство, за да сортирате фактите, за да намерите най-добрия продукт за вас.

Как да купя най - хапчето за отслабване

Има три различни вида хапчета за отслабване, които можете да купите.

Лекарствени средства за отслабване с рецепта са лекарства, които ще получите чрез Вашия лекар. Таблетките за диета, които не се отпускат или се изплащат извън рецепта, са лекарства, за които не се изисква рецепта. И накрая, има билкови добавки за отслабване , които ще намерите в много магазини за витамини и аптеки. Билковите добавки не се считат за лекарства и затова не е нужно да спазват строгите указания за безопасност, които регулират нашите лекарства.

Най-добрият ресурс за информация относно използването на каквато и да е добавка или хапче за отслабване е вашият доставчик на здравни услуги. Говорете с Вашия лекар за текущото проучване на продуктите, които са ви грабнали вниманието. Вашият лекар също ще може да обсъди как приемането на хапче за диета може да взаимодейства с другите Ви лекарства и също така ще може да предостави най-добрите съвети относно безопасността на новите продукти.

Предписания за диетични хапчета, одобрени от FDA

Най-лошите и най-добрите над-на-Counter хапчета за отслабване и добавки

Ако не разполагате с рецепта за лекарства за хранене, може да се изкушите да приемете хапчета за отслабване или добавка.

Имайте предвид, че докато лекарства без рецепта са одобрени от FDA за безопасност и ефективност, добавки за отслабване не са. FDA разчита на компанията, която ги кара да се уверят, че са безопасни. Така че, когато купувате диетична добавка или популярна билкова добавка за отслабване, трябва да сте много внимателни за това, което купувате. FDA също не одобрява повечето от твърденията, които фирмите правят относно своите продукти. В много случаи твърденията за загуба на тегло са внимателно изработени, за да направят звука на продукта по-ефективен, отколкото е той.

Ако над хапчето за хапчета за отслабване или добавка за отслабване, за което се интересувате, не е посочено по-горе, посетете уеб сайта на националните институти за здравословни хранителни добавки. NIH предоставя изчерпателен списък с хранителни добавки, както и актуална информация за безопасността и ефективността. И не забравяйте да говорите с Вашия лекар за всяко хапче за отслабване или добавка за отслабване, което обмисляте.

Източници:

Д-р Хайди Михелс Бланк, д-р Мери К. Сердула, Катлийн Джилспий MS, д-р Дебора А. Галуска, д-р Патриша А. Шарп, Д-р Джоан М. Конуей, РД, Лаура Кетел Хан Д-р Барбара Ейнсуърт "Използването на хранителни добавки без рецепта за отслабване е често срещано сред американците." Вестник на Американската диетична асоциация март 2007 г., страници 441-447.

EatRight.org Управление на теглото. Американска диетична асоциация. Достъп до: 15 декември, 2011. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/19244669

Информационна мрежа за контрол на теглото. "Избор на безопасна и успешна програма за отслабване". Министерството на здравеопазването и човешките услуги на САЩ, Националните здравни институти. Достъп: 28 ноември 2011 г. https://www.niddk.nih.gov/health-information/health-topics/weight-control/choosing-safe-successful-weight-loss-program/Pages/choosing-safe-successful -Тегло загуба-program.aspx

"Претегляне на доказателствата в диетичните реклами". Федерална търговска комисия. Достъп до: 28 ноември 2011 г. Правителство на PDF

"Диетични добавки за отслабване. Ограниченият федерален надзор фокусира повече върху маркетинга, отколкото върху безопасността." Джанет Хейнрих директор, здравеопазване - въпроси, свързани с общественото здраве. Достъп до: 25 ноември 2011 г. Правителство на PDF