Липозен преглед за отслабване

Липозенът работи ли и е безопасен?

Имате ли предвид загуба на тегло с Lipozene? Отзивите за продукта правят харесването на хапчето да изглежда като шунка, ако се опитвате да отслабнете. Но понякога клиентските отзиви не разказват цялата история.

Например, дали липозенът е безопасен? И действа ли Lipozene, без да променяте диетата си и да намалявате калориите? Важно е да се вземат предвид опасностите, разходите и ефективността на Lipozene в сравнение с други типични продукти за отслабване, преди да вземете окончателно решение.

Lipozene: Прегледи на науката

Уебсайтът на Lipozene съдържа препратки към клинични проучвания. Но те не предоставят никакви подробности за това как е проведено изследването или къде е публикувано за оценка от експерти в тази област. Те твърдят, че "хората с наднормено тегло в активната група и всички лица в 1-во проучване са загубили средно най-малко 4,93 повече кърма, отколкото плацебо." Те продължават да казват, че "78% от всеки загубен паунд е чиста телесна мазнина".

Това твърдение звучи впечатляващо, но като потребител, вие не знаете колко време отнемаха хората да загубят това тегло или как се измерва телесната мазнина. Може би отнеме един месец, или една година, или дори пет години, за да отслабне. По-важното е, че не знаете какво трябва да направят хората, за да загубят теглото си. Може би групата с Lipozene трябваше да упражнява и да намали калориите, а групата на плацебо не.

Тъй като изследването не е публикувано в научно списание, което е прегледано от връстници, няма начин да се знае дали проучването ще се подложи на проверка.

И в действителност, в докладите относно съдебните дела за съдебно преследване, експертите са поставили под въпрос целостта на изявленията за проучвания.

Компанията също така препраща научните изследвания за Amorphophallus konjac като доказателство, че продуктът е ефективен. Amorphophallus konjac е активната съставка на Lipozene.

Веществото е известно също и с глюкоманан, а е водоразтворимо, ферментиращо диетично фибри. Изследванията относно глюкоманан не са много впечатляващи.

Например, едно проучване, публикувано през декември 2013 г. в Journal of Obesity, стига до заключението, че глюкомананът не насърчава загуба на тегло, когато се приема от осем седмици. Друг преглед на текущите клинични проучвания, публикувани в списанието Nutrition, стига до извода, че някои проучвания показват ограничена загуба на тегло с глюкоманан, но няма дългосрочни доказателства и промяна в индекса на телесна маса.

Липозен: Опасностите от приемането на глюкоманан

Тъй като повтарящите се клинични пътеки не са успели да докажат, че глюкомананът причинява загуба на тегло, Националният институт по здравеопазване е установил, че глюкомананът има "малко или никакво въздействие върху телесното тегло". Така че най-голямата опасност за вас може да бъде пропиляното време, усилия и пари.

Но НИХ също предупреждава потребителите за възможните рискове от приемане на глюкоманан. Те изброяват възможните нежелани реакции, включително: хлабав изпражнения, метеоризъм, диария, запек и коремен дискомфорт.

Освен това базата данни на Терапевтичните изследователски центрове по природна медицина гласи, че "твърдите таблетки, съдържащи глюкоманан, са POSSIBLY несигурни за възрастни и вероятно за деца.

Те понякога могат да причинят запушвания на гърлото или червата. "NIH също предупреждава потребителите за потенциалните опасности от приемането на глюкоманан под формата на таблетки.

Липозенът работи ли?

Тъй като активната съставка в Lipozene (фибри) не магически ускорява метаболизма ви или изгаря мазнините, все още трябва да ядете по-малко или да упражнявате повече, за да отслабнете върху хапчето. Да, това означава, че все още трябва да намалите калориите за Lipozene, за да ви помогне да отслабнете. Може да имате възможност да ядете любимите си храни (както рекламира сайтът), но вероятно ще трябва да ядете далеч по-малко от тях.

Фибрите просто ви помагат да се чувствате пълноценни, за да гладувате по-рядко.

Но много от нас се хранят по причини, различни от глада или скуката. И ако сте с наднормено тегло, може да ядете храни, които са по-високи в калориите. Липозенът не разглежда нито един от тези въпроси. И можете да получите влакно от други източници на храна (като пълнозърнест хляб, зеленчуци или плодове), без да плащате много пари за хапчета.

Липозенът работи ли във вашия бюджет?

При определяне на реалната цена на липозен, трябва да изчислите цената на хапчето на седмица и да я умножете по броя на седмиците, които ще ви отнеме, за да достигнете целта си. Тъй като няма начин да знаете колко време ще отнеме, за да отслабнете, няма наистина добър начин да изчислите общите си разходи.

Dieters ще имат трудно време определяне на реалната цена на Lipozene. Според компанията, трябва да вземете 2 хапчета преди всяко хранене. Компанията препоръчва да вземете максималната доза от 6 хапчета на ден. Но опитвайки се да разбера, че реалната цена на тази препоръчвана доза става трудна. Няма да намерите истинското число в уебсайта, затова се обадих на компанията да получи отговор.

Според съобщенията за обслужване на клиенти, за които говорих, когато се регистрирате за Lipozene, получавате 60-хапче за доставка (две бутилки с размер 30 капсули). Те се отнасят до това като 30-дневно доставка. Но ако приемете дозата, която те препоръчват (шест хапчета дневно), тази доставка ще ви издържи само десет дни. След опита, компанията ви изпраща автоматични пратки с бутилки с 60 хапчета на цена 29,95 лв на бутилка. Така че общата цена, ако приемете препоръчителната доза, е приблизително 90 USD на месец, без да включва доставка или обработка .

Ако бях потребител, бих искал да знам повече за гаранцията за Lipozene. Компанията казва, че ако не отслабнете с продукта си, можете да си върнете парите. Но за да го върнете, трябва да се свържете с компанията в рамките на 30 дни и да получите номер на упълномощаване. Освен това гаранцията се отнася само за интернет и телевизионни поръчки.

И колко е вероятно да получите обратно парите си? Няма вероятност изобщо да използвате фирмения рейтинг на компанията като показател. Според бюрото за по-добро бизнес, Институтът за изследване на затлъстяването, LLC (корпорация с печалба) има рейтинг "D", поради големия брой жалби срещу тях.

Словото от

Ако бях на пазара за продукт, който да ми помогне да се чувствам пълноценно, така че да ям по-малко и да отслабна, бих пропуснал липозенчето. и ядат повече влакна. Можете да получите много фибри от естествени източници - като плодове, зеленчуци и бобови растения. Когато получите хранителни вещества от истинска храна, имате сигурност да знаете какво ядете. И въпреки че хората често се оплакват от високата цена на пресните продукти, това е много по-евтино от Lipozene.