Предимства на фитнес фитнес

Помпайте вашите тренировки

Ако сте достатъчно възрастен, най-вероятно си спомняте в старите дни, когато бяхме управлявани, може би да играете тенис и да правите няколко обиколки.

Тези дни упражнението се е развило така, че да включва почти всяка дейност, която можете да си представите: бягане , ходене , тренировка за сила , колоездене, плуване, йога , пилатес и т.н. Имаме и много алтернативни тренировки, които да опитаме като Zumba, тренировки за кетълбел и дори гореща йога .

И така, какво значи всичко това? Това означава, че имаме по-голям избор от всякога и това означава, че можем да свържем тренировките заедно, да ни измъкнем от тази скучна стара коловоза и да предизвикаме телата ни да отидат на нови и интересни места. Може би е време да се отървете от обичайната си тренировка и да видите дали не можете да създадете не и вълнуващи съчетания, за да предизвикате както ума си, така и вашето тяло.

Какво е фитнес фитнес?

Фитнес синтез е почти начин на фитнес индустрията да победи скука, когато става въпрос за упражнения. Няма повече 3 серии от това упражнение и 2 серии от това. Без повече работа за един час и вдигане на тежести на следващия ден. Няма повече отделяне на кардио и сила, дори стречинг и сърдечна работа.

Сега комбинираме нещата, понякога по луд.

Забравете да карате неподвижен велосипед за един час - защо не опитате Cycle Karaoke или се опитвате да тренирате с тежести, докато сте на неблагодарна?

Предимствата:

Фитнес Фюжън тренировки

Съвети за извършване на собствен фитнес тренировки

Не забравяйте да потърсите класове за фитнес фитнес в местната фитнес зала и да потърсите различни видове оборудване, за да получите нови тренировки у дома, като The SPIDERBANDS Workout.

Фитнес синтезът е перфектният начин да останете мотивирани, да отслабнете, да изгорите повече калории и да останете в крак с вашата тренировъчна програма.