Упражняване на евтини

Упражнението може да е трудно да се побере в натоварен ден, но оборудването на вашия дом е много по-лесно, отколкото си мислите. Вашата домашна фитнес зала може да бъде толкова пищна (мега-машини, бягащи пътеки и т.н.), или просто (както е добре), колкото искате, а за бюджетното мислене не е нужно да струва нищо.

Когато започнах да работя, нямах много бюджет. Бях в колежа и колко малко пари отидох за храна (Ramen юфка) и пия (бира, разбира се).

Това, което не знаех, беше, че бих могъл да си направя собствен набор от тежести, без да харча допълнително стотинка.

Хубавото за тренировките за тегло е, че всичко с тегло ще работи - гира, бутилка с пълна вода или чорап, пълен с пясък ... тялото ви не знае разликата.

Има много неща, които вероятно имате в дома си точно сега, които могат да послужат като тежести - просто трябва да сте малко креативни, за да започнете.

Създаване на собствени тежести

Независимо дали принадлежите към домашна фитнес зала или пътувате, има различни неща, които можете да използвате като гири като:

Повечето от тези материали могат да бъдат намерени около дома ви или във вашия местен железопътен магазин. Ако не сте сами да правите тежести, има и други алтернативи за намиране на евтино оборудване.

Намиране на евтино оборудване за упражнения

Ако нямате нищо против малък изгоден лов, можете да намерите евтини уреди за упражнения на различни места като:

Какво да не снимам

Макар че е добра идея да се пазариш, има няколко важни неща, които не бива да се пренебрегват. Научете от моите грешки и се уверете, че харчите добри пари за:

Създаването на фитнес зала с малко или никакви пари е лесно, ако имате бюджет. Всичко с тегло може да се използва за тренировки за силови тренировки и, не забравяйте, има много страхотни упражнения за телесно тегло, които не изискват никакво оборудване.