Свободен Пилатес Упражнение Видео онлайн

Намерете най-добрите видео инструкции за Пилатес, достъпни онлайн

Можете да намерите подробни инструкции заедно с снимки за почти всяко упражнение Pilates мат, което търсите онлайн. Писмените инструкции предлагат много предимства, тъй като можете да отделите време да ги изучавате и да тренирате по свое собствено темпо. Освен това те често предлагат повече дълбочина, отколкото можете да намерите в видеоклип. Това, казано, като свидетелство за красиво изпълнено движение може да даде полезен поглед върху упражнението.

Най-добрите свободни пилатеси учебни видеоклипове

Основните критерии за включване в този списък са, че видеото е безплатно, лесно се вижда, изпълнява се с отлична форма и че устните инструкции са ясни, когато са предоставени.

1. Упражнение за стабилизиране на скулите : Скалационна стабилност или стабилност на раменете е ключова концепция при упражненията на Пилатес.

Други ресурси за разбиране на стабилността на рамената включват:
Рамо докосване и издърпване Упражнение : Поетапно обяснение на упражнението за стабилност на скупкула с близки снимки.
Основи на стабилността на раменете : стъпка по стъпка погледнете основите на стабилизацията на раменете с близки снимки.

2. Пилатес Упражнение: Стоте: Това видео ще ви покаже как да направите стоте, както и как да го промените. Също така вижте писмени инструкции за стоте .

3. Вдигане на гръдния кош с въртене върху топката за упражнения : Това видео ви дава ценна представа за това как да се развива упражнението.

Упражнението красиво демонстрира стабилността на таза и долната част на тялото при движение на торса.

Повече за асансьора на гръдния кош:
Сърдечно повдигане на матката
Сгъване на гръдния кош с въртене върху матката

4. Pilates Push Up на топката: Това видео ще ви даде много вникване за това как трябва да се направи Pilates нагоре.

Повече за натискане:
Пилатес натискайте върху инструкциите за матката
Как да не направите

5. Удължаване на топката за упражнения: Това разширение на топката е особено добре демонстрирано. Забележете връзката между работата на hamstring и abdominals.

6. Мост върху топката: Този видеоклип прекъсва упражнението надолу, така че да можете да видите как да постигнете правилното си подравняване и да се научите да ангажирате своите hamstrings през цялото упражнение.

7. Крака на завоя и стречинг с тренировъчна лента : Тези упражнения тон на целия крака, както и работа на корема и ръцете.

Повече за упражненията:
Научете за упражненията
Пилатес упражнения с упражнения

8. с тренировъчна лента : Копието с упражнения лента ще ви помогне да работите с глутета (задните мускули) и hamstrings, както и сърцевината си , докато държите раменете и таза стабилни и подравнени, докато се движите.

9. Pilates Reformer Footwork: Този видеоклип ви дава подробен поглед върху модела на футбола, а важното е, как да подравните тялото си и да използвате мускулите си. Вижте също: Footwork on Mat

Повече безплатни онлайн пилатес видео ресурси

Балансирано подкасти на тялото : Балансираното тяло събра много хубава и разнообразна поредица от подкасти. Тези видеоклипове, които можете да изтеглите, са разделени на категории за фокус. Има раздели за инструктори, ентусиасти и за рехабилитация.

Едно студио, наречено Елизабет, включва експерти от Пилатес Елизабет Ларкам, които преподават по различни теми. Балансираното тяло актуализира тези видеоклипове седмично.

YouTube : Възникна експлозия на видеоклипове с Пилатес, публикувани в YouTube. Има много пилатес мат упражнения, а YouTube е един от малкото свободни начини да видите много пилатес реформистки упражнения и други демонстрации на пилатес студио оборудване онлайн.

За съжаление качеството на видеоклиповете в YouTube Pilates е много неравномерно. Някои от първите избори, които се появяват, когато търсите "Пилатес", не са много добри. Така че наистина трябва да внимавате. Ако сте нови за Пилатес, не зависете от видеоклиповете в YouTube!Това е казано, че там са чудесни демонстрации Пилатес, които могат да бъдат намерени в YouTube. Най-добрата стратегия е да започнете с търсенето на известни имена като тези от Пилатес DVD, с които може да сте запознати, и след това да проучите оттам.

Също така, някои от най-добрите Pilates на YouTube са архивни кадри на самия Джоузеф Пилатес . Просто търсете "Джоузеф Пилатес". От архивните видеоклипове един от любимите е Джоузеф Пилатес със своя протеже, Романа Кризаноуска в Пилатес и Романа Оригинално видео.

VideoJug.com : Тук ще намерите голямо разнообразие от видеоклипове, всички от един и същ инструктор, който (за съжаление) не е кръстен. Има основни пилатес матови работи, както и упражнения с оборудване като топката за упражнения и фитнес бандата .

Един от най-добрите начини да се възползвате от упражненията, които намирате във видеото, е да ги разгледате и в инструкциите за упражнения Pilates, за да можете да получите по-подробни инструкции, за да отидете с видеоклипа.